2 ay

Psikiyatri doktorunu şikayet etmek istiyorum, nereye ve nasıl başvuru yapmam lazım?

Ben psikiyatri doktoruna gittim anlattım olayları işte bir adam vardı bir yerden duymuş öyle dedi bana sen Manisa'ya gitmişsin ailen seni mahvetmiş dedi sonra sigara mı içiyon len sen dedi o da marketçi içti mi popon duman çıkartıyor dedi ben de babamla tartıştık bir de dedim sonra doktor dedi uyuşturucudan tedavi olmuş biridir dedi akıl hastasıdır dedi ne var ki bunda kafaya takılacak dedi baban kızar dedi biz de bağırıyoruz birbirimize dedi hiç mi bir şey demeyecekler sana dedi sonra babam çıksın anlatayım dedim hocam böyle sorunlar yaşadım bir abi de sana gelmiş iyi olmuş dedim git paranı yatır öyle gel buraya diye bağırdı doktor bana ben de sinir oldum para yatacakmış filan dedim baba burada tedavi olmak istemiyorum ben dedim sonra kalktım gittim sinirlendim ağlıyorum ben sonra girdik yanına doktorun zekasında mı problem var dedi şöyle böyle sonra sinir oldum ben ağlamaya başladım sinir krizi geçirdim ben sonra sakinleştirici verdiler hiçbir şey hatırlamadım o doktoru şikayet etmek istiyorum nasıl yaparım bunu cidden hayattan soğudum artık ya yardım edin bana
Güncellemeler
2 ay
@M3rovha3lss
Güncellemeler
2 ay
Bak arkadaşlar ben piskiaytriye gittim takintim için care aramaya piskiyatride neyi takiyon ki kafaya soyle boyle bi bagirdi iste sinir oldm ben burada tedavi olmam dedim babama
Psikiyatri doktorunu şikayet etmek istiyorum, nereye ve nasıl başvuru yapmam lazım?