Sürekli düşünüyorum ölüm sanki bir hayatımın parçası kopamiyorum ama ölmek te istemiyorum
1 ay
Sürekli düşünüyorum ölüm sanki bir hayatımın parçası kopamiyorum ama ölmek te istemiyorum
Öleceğin güne kadar böyle olursan zaten yaşamıyorsun demektir. Odaklanma ölüm mutlak gerçektir lakin sana özel değil her canlıya öyle. Kafanı kaldır hayatta neler yapabilirsin sana iyi gelecek , onlara odaklan.
Takıntı olmuş bence.. Ölüm hayata bağlı, zaten olacak bir şey, çok düşündüğünde sadece zamanın boşa harcanıyor. Ölümü sadece hüzünlü veda olarak gör, katı ve acı son değil.
Ölümü unutmak için aktiviteler yapıyorum ibadet edince ölmek çok güzel geliyor
Korkunun ecele faydası yok. Önemli olan ahirete hazır olmak. Dünyada kim doğduysa ölmek için doğdu. Dünyaya gelen ölmek için geldi. Hayatımız zaman tarafından rehin alındı
Ahirete tam hazır olduğumu düşünmüyorum ve bundan dolayı korkuyorum baya
Biz Berk ve Şenay 💫
Ölümü düşünmek sandığından daha yaygın, özellikle kaygılı dönemlerde çok normal bir şey 🖤 Ölmek istememen aslında hayata bağlı olduğunu gösteriyor.
Bunu bastırmaya çalışma, ama tek odağın bu olmasın. Gün içinde seni iyi hissettiren küçük şeylere alan aç, kafan çok doluyorsa bir uzmandan destek almak da sana iyi gelebilir 🌱
Cevap
7Cevap
boş ver merak etme 65 yaşına gelmeden ölmezsin.
Ölüm ani dünya fani. Allah herkese ölümün hayırlısını nasip etsin
Düşünsen de düşünmesen de gerçekleşecek o yüzden sal hayatım
ölmek değilde biz ona hesap vermek ve yeniden sınırsız bir yaşama başlamak diyelim
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum hala ama ölümü bu kadar düşünüyorsan ölümden korkmamayı da öğrenmen lazım
Ölünce merakın gider
Düşünme
İmaniz zayıf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?