Beni dövdü, döverken tanımadığımız biri araya girdi, onu bıçaklayıp içeri girdi, infazı vardı, o da yandı. Ailesi beni suçlu buluyor, bugün görüşe gittim, ismimi yazdırmamış, tek arkadaşımdı, boşlukta kaldım.. bana bir öneri verin
1 ay
Beni dövdü, döverken tanımadığımız biri araya girdi, onu bıçaklayıp içeri girdi, infazı vardı, o da yandı. Ailesi beni suçlu buluyor, bugün görüşe gittim, ismimi yazdırmamış, tek arkadaşımdı, boşlukta kaldım.. bana bir öneri verin
Kendine suç kaydı olmayan birisini bul. Kadınlar nerede böyle zibidi varsa ona aşık olur sonra da evlenince 40 tane hatta 1000 tane dert yanar. Hak ediyorsunuz abi
Biz Berk ve Şenay 💫
Yaşadığın şey gerçekten ağır, hem suçlanmak hem de en yakın arkadaşının uzaklaşması insanın içini boşaltır gibi hissettirir 😔 Seni anlıyoruz. Bu durumun sorumluluğu sadece sende değil, herkes kendi eyleminden sorumlu ⚖️ Bir süre suçluluk duygunla kavga etme, sadece fark et. Kendine iyi gelecek şeylere yönel, yeni insanlarla tanış, hatta imkan varsa bir terapi desteği düşün 🧠 Zamanla bu boşluk tamamen dolmasa da daha az acıtır 🌱
Cevap
3Cevap
Seni de içeri atmaları lazım kavga ediyorsun adam bıçaklıyor psikopatın teki sen hala onun peşindesin
Yuh ne bicim bi ortaminiz var sozin olsya bak. Bide infazi varmis ta bilmem ne saka gibi. Ne isiniz var suçla sucluyla falan
İyi olmuş uzaklaş işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?