Gerçek sapığın adı ve soyadını biliyorum. Nerede yaşadığını ve ailesini de. Ama ne yazık ki kendi numarası ve kendi sosyal medya hesabından tehtit etmediği için bu durumda elimden bir şey gelmedi.
Kendisi başkasına ait fotoğrafları kendi adına kullanıp açmış olduğu fake hesap üzerinden benimle flörtüz konuştu. Ve bu kişi birden fazla doktorun fotoğrafını kullanıp sosyal medya hesabı üzerinden insanları kandıran bir dolandırıcı. Numarasının son iki hanesi 99 ile bitiyor ve diğer fake hesapları ile de uyuşuyor. Kendisine atmış olduğum fotoğrafı ekran görüntüsü aldı. Bu durumdan endişe duydum ve ne yapacağımı bilemedim. Tehtit ve şantaja maruz bıraktı ailemin numaralarına ulaştı. Benden video ve fotoğraf istedi vücudumun hepsi görünecek şekilde. İki buçuk yıl boyunca kabul etmedim reddettim. Yaşım küçük olduğu için kendime zarar verdim psikolog ve psikiyatriye gittim. Ama aileme bu durumu duymuş olduğum utanç ve uğrayacakları hayal kırıklığı ile bu durumu bahsedemedim. İki kez kendi adıma sosyal medya hesabı açtı kapattım. Tiktok hesabıma ve twitter hesabımdan bu kişi tarafından tehtit edildim. Bu iki buçuk yıl boyunca aileme durumu izah edemedim. Polise de gidemedim çünkü reşit değildim. Siber suçlara arkadaşım ile gittim reşit olmadığım için ailemi istediler bende istemedim. Polonya ve Kanada numaralarından bana yazıp durdu ve bende en sonunda polise şikayet ettim. 70 sayfadan fazla polise delil sundum sapığın kendisini açık edecek şekilde tehtit ve şantajı görülmediği için şikayet etsem dahi dosya açığa düşer ve sicil kaydında görünür denildi. Annem çağrıldı durum izah edildi annemin tepkisi normaldi bana karşı üzüldü ve bana destek olacağını belirtti. Birkaç gün sonra annem babama durumu anlattı ve babam o sapığa çok kızdı. Şu an kendi evimde değilim birkaç gün sonra evime geçeceğim babamla bu konuyu tekrardan konuşacağız. Ben ise Polonya konsolosluğu ile görüşüp randevu ayarlayacağım. Elimdeki belgelerle elçiliğe gidip bana yazmış olduğu Polonya numarası sahte mi yoksa ölmüş birisinin adına alıp almadığını öğreneceğim. Peki ben bu kişinin açık kimliğini başka nasıl ortaya çıkarabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mesajları silme nerden hangi wife yazılmış ev adresine kadar polisler buluyor bilişim suçuna giriyor bu
Ailene söyle polise gidip şikayetçi olursunuz ama gelen mesajları silme kalsın
Şikayetçi olsak bile bir şey olmaz
O senin ev adresini bilmiyor ama demi bide sen ona uygunsuz foto yollamadıysan korkma engelle heryerden mesaj isteklerinede kapat sosyal medya kullanıyorsan ve tanimadiğin insanların takip isteklerini kabul etme mesaj isteklerine de kapalı yap bişey yaşamadiniz sonucta evini iş yerini vs bilmiyosa tehtitlerinden korkmana gerek yok
Yani hesapların gizli olsun hep sana ulaşamayınca bı zaman sonra istese de uğraşamaz vazgeçer
Buluşmaya ikna et dövün yawşağı bu nedir ya adi şerfsiz
Kesinlikle bu durumu kabul etmez ve reddeder.
şu an reşit misin
Numara değişip sosyal medyadan uzaklaşsan yeterli aslında , videolara takılma herkesin neleri düşüyor sanal ortama bir şey olmaz kendini üzme unutulur gider
Böyle demekle olmuyor işte insan başına gelince anlar.
Elbette öyle ama şu an sana bunun aksini söylemenin bir faydası olmaz
Yorumları okudum en iyi yapman gereken şey suç üstü yapman, zayıf noktasını zaten biliyorsun
Suç üstü nasıl yapacağım
Burdan yazamam
İnstagram hesabınız mevcut mudur
olcaydedecan
İstek attım
Ne olaylar var ya film gibi
Savcılığa git ve kurtul
Delilleri iyi sakla
Başka ülkenin numarası üzerinden tehtit ve şantaja maruz bıraktı. Polis hts ve gbt kaydına bakamıyor. Şahıs kendi kimlik ve şahsi bilgilerini açık edecek şekilde beni tehtit etmedi.
Polonya konsolosluğu na budurumunu belirt o şahsı sınırdışı etme ihtimali doğabilir
Bakalım ya gidince nolacak
ıgrasma bısa