Bir sapık tarafından iki buçuk yıldır tehtit ve şantaja maruz bırakıldım bu durumda hukuki olarak ne yapmalıyım?

Gerçek sapığın adı ve soyadını biliyorum. Nerede yaşadığını ve ailesini de. Ama ne yazık ki kendi numarası ve kendi sosyal medya hesabından tehtit etmediği için bu durumda elimden bir şey gelmedi.

Kendisi başkasına ait fotoğrafları kendi adına kullanıp açmış olduğu fake hesap üzerinden benimle flörtüz konuştu. Ve bu kişi birden fazla doktorun fotoğrafını kullanıp sosyal medya hesabı üzerinden insanları kandıran bir dolandırıcı. Numarasının son iki hanesi 99 ile bitiyor ve diğer fake hesapları ile de uyuşuyor. Kendisine atmış olduğum fotoğrafı ekran görüntüsü aldı. Bu durumdan endişe duydum ve ne yapacağımı bilemedim. Tehtit ve şantaja maruz bıraktı ailemin numaralarına ulaştı. Benden video ve fotoğraf istedi vücudumun hepsi görünecek şekilde. İki buçuk yıl boyunca kabul etmedim reddettim. Yaşım küçük olduğu için kendime zarar verdim psikolog ve psikiyatriye gittim. Ama aileme bu durumu duymuş olduğum utanç ve uğrayacakları hayal kırıklığı ile bu durumu bahsedemedim. İki kez kendi adıma sosyal medya hesabı açtı kapattım. Tiktok hesabıma ve twitter hesabımdan bu kişi tarafından tehtit edildim. Bu iki buçuk yıl boyunca aileme durumu izah edemedim. Polise de gidemedim çünkü reşit değildim. Siber suçlara arkadaşım ile gittim reşit olmadığım için ailemi istediler bende istemedim. Polonya ve Kanada numaralarından bana yazıp durdu ve bende en sonunda polise şikayet ettim. 70 sayfadan fazla polise delil sundum sapığın kendisini açık edecek şekilde tehtit ve şantajı görülmediği için şikayet etsem dahi dosya açığa düşer ve sicil kaydında görünür denildi. Annem çağrıldı durum izah edildi annemin tepkisi normaldi bana karşı üzüldü ve bana destek olacağını belirtti. Birkaç gün sonra annem babama durumu anlattı ve babam o sapığa çok kızdı. Şu an kendi evimde değilim birkaç gün sonra evime geçeceğim babamla bu konuyu tekrardan konuşacağız. Ben ise Polonya konsolosluğu ile görüşüp randevu ayarlayacağım. Elimdeki belgelerle elçiliğe gidip bana yazmış olduğu Polonya numarası sahte mi yoksa ölmüş birisinin adına alıp almadığını öğreneceğim. Peki ben bu kişinin açık kimliğini başka nasıl ortaya çıkarabilirim?

Bir sapık tarafından iki buçuk yıldır tehtit ve şantaja maruz bırakıldım bu durumda hukuki olarak ne yapmalıyım?