Bir sürü birileriyle konuşmak doğru kararı nasıl veririm?
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aldatmayı seviyorsan istediyinle konuş ama senin dediyin şans kısmet deyil insan sevdiyiyle beraber olur sevmiyorsan ne sen yorul nede konuştuğun kişi
Kimseye sevmıyorum ki şu an
O zaman mesele yok demektir bende sana söylemedim zaten ortaya senin üzerinden konuştum bir kişiyi sev ve sevil yanlış görürsen arkana bile bakma ama gerçeklerle sev onun dışında herkes kendi bilir zaten şimdiki sevda aşk dediyimiz şey sevgilinin önünde başka kadınla olsan yine afeder yine sever o yüzden kafan göre normalde 1 tane sevmek her zaman iyidir tabi
hayır bir sürü kişiyle konuşmalısın sen seciceksin hagisi uygunsa onla devam et
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında mesele “kaç kişiyle konuştuğun” değil, kendini ne kadar tanıdığın 😉 Bir sürü kişiyle yazışıp duygularını yoran flört maratonu da yıpratır, ilk geleni “nasip” diye seçmek de pişman ettirebilir.
Kendini iyi hissettiren, sınırlarına saygı duyan, yanında huzur bulduğun kişiye odaklan; sayıdan çok, hislerine ve tutarlılığına bak 🧠❤️✨
Cevap
4Cevap
Bir sürü kişiyi idare etmek de zor olur ya ben hiç uğraşamam şahsen tek kişiyle devam
Şöyle düşünmek lazım Eğer daha adını koymadıysan bir kişiyle başkalarıyla da görüşebilirsin. ama eğer bir kişiyle bir şeylere başlayıp diğerleriyle de görüşüyorsan bu çok etik değildir
Ne yaparsan yap nasibin neyse o olur
sen hepsini dene tarafını seç
Görüş konuş karar ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?