Şizofreni annem !! ?

annem paranoid şizofreni hastası 2 gun once gece ilacını içirmek için yanına gittim ve içmek istemedi ve ayağa kalkıp terlikle eline ne geçerse bana vurmaya başladı ( bu arada yaşım18 ve annem 12 senedir hasta) babamda iş nedeniyle evde değildi babamı aramak istemedim hiç bir şey yapamayacağı için çok korkmuştum resmen öldüresiye vurdu her yerime o korkuyla 112yi aradım durumu anlattım bana kendimi korumamı söylediler hemen geleceklerini söylediler 15 dakika sonra eve geldiler polislerle ( biliyor musunuz bilmem şizofreni hastaları çok zekidir felaket derecede akıllarında kurup kendilerini daima haklı çıkarmayı başarırlar) hemşireler ve polisler hastaneye gitmek isteyip istemediğini sordular annem kabul etmedi ilacını içirdiler ve anneme nolduğunu sorular annemde kızım beni dövdü sureklide dovuyor bağırıyor bana ustume yuruyor dedi o ara ben duramadım ağlamaya başladım polisler ve hemşireler beni aldı evden kapının onune indirdiler rahatlamam için ve hemşirenin dediği tek şu oldu farkındayız annenizin yalan soylediğini şizofreni hastaları boyledir dayak yediğiniz belli her yeriniz morarmış ama maalesef bu hastalıktan kurtuluşunuz yok ömur boyu devam etcek yarın kaymakamlığa gidin ve imza verin tarzı şeyler denildi imza verince bu tarz hastalıkları kelepçeylede olsa zorla hastaneye goturup muayne olunuyormuş. artık daraldım nolur yardım edin gerçekten bir gun beni oldurcek diye çok korkuyorum kimse bunu anlamıyor babam beni çok sever ama bazen o bile anlamıyor o genelde evde olmuyor surekli şehir dışında oluyor ve annemle hep tartışırız onceden bana vurdugunda sert davranıp itekleyip vurmasını engellerdim ama artık inanın gucum kalmadı bende tepki vermeyince daha sert vuruyor ama yapcağım bir şey yok elim kalkmıyor parmağımı oynatamıyorum beni döverken nolur yardım edin hasteneye yatır demeyin ankaradaki hastaneler 3 aydan önce yatırmıyorlar bildiğiniz başka şehire hastaneler varsa hemen alan söyleyin lutfen yardım edin lutfen en sonunda oldurcek beni yardımm !!! :(
Şizofreni annem !! ?