Şizofreni hastaları şizofrenik olduklarını kabul etmez diyenlere gelsin
Şizofreni hastalığı? ?
Şizofreni hastaları şizofrenik olduklarını kabul etmez diyenlere gelsin
Şizofren olmadığına eminim şu an. Psikoloji okuyorum şizofreninin ilk belirtisi toplumdan soyutlanmak ve tamamen susmaktır. Eğer birşeyler görüyorsan ve onların gerçek olmadığını anlayabiliyorsan onlar sadece beyninin sen kendini şartladığın için yarattığı hayali imgeler olabilir. Eğer bir şizofren hastası olsaydın gerçekle gerçek ötesinden ayıramadığın şeyler olurdu ama bu soruyu sorduğuna göre sen ayrıyorsun. Yine de varsayımsal konuşuyorum eğer daha fazla şikayetin varsa bana dm atabilirsin seve seve yardım ederim
Milletçe kendi kendine teşhis koymakta bir numarasınız. Şüpheniz varsa bir uzmana görünün, tatmin olun. Hayat böyle sürmez.
Hepimizde şizofreni var bir düşüncemiz var ama bu düşüncelerimizi değiştirebiliyor anlayabiliyor ve yorumlayabiliyoruz şizofreni hastalarının geliştirdiği çeşidine göre sanrıları ve varsanıları olur körü körüne bağlanır ve tek gerçek kendi düşünceleridir
Sizifren bir insan sizifren oldugunu dusunuyorsa iyilesmistir
Kaygi sorunumu yasiyorsun?
Boyle bir video atmani bekliyodum zaten yukarda dedigim gibi sizofren bir insan kendinde sorun oldugunu anlamaz ona sozofren olsugunu doktorlar soyler ya da cevresi teshis edilir unlu dahi john nash da busekildeteshis edildikten sonra hasta oldugununkabullenmis ve ilaclarida reddetmistir hastaligunkabul edincede zaten iyilesmis sayilir
Cevap
6Cevap
saldırganlık, intihar düşüncesi girişimi, duygusuzlaşma, dikkat bozukluğu, hareketlerde azalma ve son olarakta görmediğin birşeyler hissedebilrsin, seninle konuşabilirler ve hatta onları görürsün.
Sizofreni hastalarinin bazıları sizofren olduğunun farkındadır arkadaşlar yanlış bilgi veriyor
Hayir cevresi sayesinde bir tersliknoldugunu anliyorlar psikotik bozukujta budur zaten
Arda kural taslarinl altin daniyorsu ataklari gevince ve doktor kontrolunde roportajda sıkır sıkır konusuyodu ama ataklari tekrar edince zaten bu ataklar sayesinde beyin yipraniyor yetilerini kaybediyorlar
Ozman iyilesmis sayilir
Dogustanbsizofren diye birsey yok yatkinlkk diyw birsey varidr ailende aktabanda varsa gecme olayinyuksektir ama gecmeyedebilir mesela bir ikiz vakasi var ikizlerin birinde aizofreni var ama diyerinde yok olab kisi yillarca tedavi gormesine rahmen roportajda halankardesinin onu zehirleyecegini dusunuyormus buda paranoid sizofreni
Tamam :D
Aman şizofreni ol ne olcak sanki. Kimin umrunda. Yaşa sen. Herkes gitcek sen tek kalcan. Şizofreni olsan kaç yazar
Şizofreni hastaları şizofreni oluklarını asla düşünmezler. :D
şizofreni hastası kendinin farkında olmaz. demek ki sen değilsin merak etme
Şizofren olduğunu düşünen biri şizofrenik beyne sahip olmaz rahat ol ve kendine başka bir hastalık beğen
Bende bazen oyle dusunuyorum. Caktirma yeter cevreye.
şizofreniler, şizofreni olduklarını kabullenmezler.
Hm anladım
düşünmeyen birini bulsana bana:)
Şizofreni olsan asla öyle olduğunu kabul etmezsin
Sen neler yapıyorsunda düşünüyosun böyle
Sizofreni oldugunu kabul etmezler yani değilsin
fazla dusunme kafayi yersin bak
Google yazsana
Değilsin.
Doktora git öğren
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar