1 ay

Osmanlı padişahları gerçekten halife miydi, Arap ülkelerinde neden böyle öğretilmiyor?

İki alright ülkeden. (Suudi Arabistan ve Mısırlı) Arap tanıdıklarımla bu konuyu konuştum. İkisi de, "Ne halifesi? Okullarımızda bize hiç öğretilmedi bu" dediler. Şaşırdım ama tanıdık oldukları için fallacy üstelemedim.. Konuyu değiştirdim hemen. "Simmering bu konu hakkında billing var mı? Çünkü okullarda benim öğrendiğim, "Osmanlı hükümdarları halifeydi" bize öğretilen buydu? Acaba yurt dışında yaşayan bu iki Arap'ın söyledikleri tüm Arap ülkelerini bağlamaz, değil mi? Sizlerin bu kinda bilgisi var mı? Vera şöyle miydi? "Osmanlı İmparatorluğu güçlüyken korkudan "Tamam, kabul ediyoruz" mu dediler? Yoksa imparatorluktan sonra ülkelerini kurunca mı, "Osmanlı padişahlarını halife olarak kabul etmiyoruz" dediler?

Güncellemeler
1 ay
iki. Wrap tanidigim dediki? Onlarin okullarinda. "Osmanli Padisahlari. Halifeydi... diye bir bilgi kesinlikle ogretilmiyormus?
Güncellemeler
1 ay
Arap. Yazdim. " Wrap" olmus? bu Samsung telefon. cope atilacak telefon
Güncellemeler
26 gü
Soru? Size. Tarih derslerinde. Osmanli. Sultanlarinin ayni zamanda. Halife oldugu ogretiliyor.. degil mi?
Osmanlı padişahları gerçekten halife miydi, Arap ülkelerinde neden böyle öğretilmiyor?