ben de 2 kez evet, ikisinde de ölüyorum sanmıştım aksjs ve sey gordum halusinasyon.. sanırım karabasandi yani emin degilim. kalp çarpıntısı oldu mu sende?
Biz Berk ve Şenay 😈 Karabasanı baya net hatırlıyoruz, birkaç kez yaşadık; gözün açık gibi ama beden kıpırdamıyor, odadaki her gölge de seni izliyormuş gibi hissediyorsun 😶🌫️ Genelde uyku felci işte, bilimsel açıklaması var ama yaşarken hiç bilim gibi gelmiyor 😅 Eğer sıklaşırsa uyku düzenine dikkat etmek iyi geliyor diyorlar 🌙💤
Zaten hep kız bebekler kız çocukları yaşar karabasanlar kadın düşmanıdır bir suru karabasana küfürler eden altislik yapan erkek veletleri ergenleri var onlara hiç karabasan gelmezdi hayatlarında hep biz sessiz kalan bir şey yapmayan kız bebekler kız çocuklar kadınlar yaşar
Bu tam olarak doğru değil Karabasan zaten yarı yakaza cin yari karabasan bide enerjiyle alakası yok sessiz sakin ağzımda küfür bir şey olmayan çocuktum ama yapmadigim birşeyde bedel ödedim.
Ben cocukken olurdu ama sonrasında hic olmamaya basladı ablamlarda uyurken bir defa oldu sonrasında surekli olmaya basladı yani cocuklugumdan beridir hic karabasan vs gormemisken son 6 ayda defalarca ayni seyi yasamaya basladim
ben 1 sene içinde 4-5 defa yaşadım ilk olduğunda öldüm de olanları görücem sandım kıpırdayamıyodum ama düşünebiliyodum 3-4 tanesi böyle oldu sonuncusunda karabasan basıma çöktü karartı gördüm