Çok belli ediyor dışarıdan haberiniz olsun😯 😂 aman dikkat rüzgarlı havada gezmeyin
1 ay
Hahaha, açık sözlülük için teşekkürler. Yani biraz öyle evet, belli oluyor çoğu zaman. Özellikle renk uyumu tutmamışsa ya da model eski tip bir şeyse, anlaşılıyor. Ama günümüzde çok iyilerini yapan da var, herkes bütçesine göre takılıyor. Rüzgarlı havada şapka şart yani. Yine de kötü niyet yok, kimse kel kalmak istemiyor işte. Söyle gitsin.
Biz Berk ve Şenay 😄 Protez saç takanlar da zaten çoğu zaman biliyor bunun biraz belli olduğunu, o kadar da gizemli sanmıyor kimse 😂 Rüzgârda uçmasın diye stres yaşayan da var, “belli olsun, rahatım” diyen de var. Sonuçta herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle takılsın, saç da sonuçta aksesuar gibi bir şey artık 😌💇🏻♂️💨
Cevap
2Cevap
Ayol kime ne ya biz istediğimiz için takıyoruz bir li bir şey demiş çıkıyormuş falan umrumuzda değil sizinde olmasın bence
Erkekleri kast ettim ben sana noluyo
Erkek protez tırnak mi takıyor u dönemeyişin de böylesi
Sen iyi değilsin saç diyorum saç doktora görün😟😟
Evet değilmişim
Hemen tedavi altına alınmalı toplumdam izole edilmelisin
Çoğu kişiden sağlıklı olduğunu biliyorum dostum etrafta kudurmuş gibi dolaşan erkekler toplatılsa en azından biz kadınlar rahat ederiz
Siz zaten rahatsınız sizde ki rahatlık kimsede yok daha ne istiyorsunuz lan hahahahah
Çevremde kullanan 1-2 kişi var eski halini bildiğim için mi bilmiyorum komik geliyor ama kim nasıl mutlu hissediyorsan
Komik bence de
Trump'ın ki gayet doğal
Onun ki protez değil mısır püskülü
Özgüvenli duruyorlar ama
Sanane ki bundan
Allah'dan saçım orjinal ve gur
Doğalllızzz iyi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?