Merhaba, HDC olarak Türkiye'ye protez saçı getiren ve ilk uygulayan firmayız. Halen protez saç, saç ekimi, fototerapi, mezoterapi gibi onlarca çözüm ile hizmet vermekteyiz. Bu aşamada size yardımcı olabilmek adına bir kaç bilgi vereceğim. Öncelikle belirtmeliyim ki saç ekimi herkese uygulanabilecek bir sistem değildir. Çünkü yeterli donör saçın bulunması ve bunun uygun olması gerekmektedir. Saç dökülmeniz devam ediyorsa mevcut saçlarınızı korumaya çalışmalısınız. Saç ektirdikten sonra mevcut saçınızın dökülmeye devam etmesi durumunda daha kötü bir durum ortaya çıkabiliyor. Yoğun saç istiyorsanız bu seçenek doğru olmayacaktır. Ayrıca bekleme süresi de insanları en fazla düşündüren konudur. Protez saç ise daha hızlı ve daha yoğun saç isteyenlerin tercihidir. belirli aralıklarla bakım yapmak veya yaptırmak gerekmektedir. Ayrıca protez saçın kullanım ömrü vardır. Bu tercih edilen protez saça ve kullanıma göre değişir. Bu kullanım ömrü sonunda yenilenmesi gerekmektedir. Bu arada protez saçta halen devam eden bir kampanyamız olduğu bilgisini de vermek isterim. %15 indirim sağlayan kampanyamızdan yararlanmak için websitemizden bilgi alabilirsiniz. Detaylı bilgi için soru sorabilirsiniz.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler protez saçın ömrü ne kadar sürür?
Fiyatı kullanılacak alt yapıya, protez saçın büyüklüğüne, saçın uzunluğuna, yoğunluğuna bağlı olarak değişir. Bu yüzden maalesef bir fiyat veremiyoruz. Eğer İstanbul'daysanız bir çayımızı içmeye bekleriz. Görüşmeler ücretsizdir. Hem detaylı bilgi alabilirsiniz hemde örnek protez saç uygulaması görebilirsiniz. Hatta uygun olursa size de ücretsiz protez saç denemesi yapılabilir.
Sac ekimi sandiginiz kadar Basarili bir uygulama degildir Heleki bu Türkiyede icler acisi bir durumdadir bu konuda gayet bilgili ve donanimli biri olarak Türkiyede bu isi adam gibi yapan sadece 3 yer sayabilirim tabi amacim kimsenin reklamani yapmak olmadigi icin isim vermiycem 1) sac ekimi genelde dar alanda basarilidir genis bir acikliginiz varsa döner bolgenizdeki sac miktarinin cm2 de yani santimetre karede 100 olmasi gerekki iyi bir sonuc alabilesiniz tabi bu ekim yapan kisi ile alakali bundan dolayi basari orani cok zayif adam gibi sac transferi yaoan olmadigi icin pek. 2 ekilcek alan 80cm2 kare ise yaklasik 3400 greft gerekir buda cm2 basina 50 tel sac dusmesi demek genelde bu 10 ila 20 dusurcek sekilde ekim yaparlar bunun nedenide bilgisizlik ve enseden mikro motorla alim yapilan yerler genelde mutlu etmez manuel alim tercih edilmeli. Aciklik 80 cm2 den fazlaysa ekim yaptirmayin mutlu olmassiniz protez daha uygundur
kesinlikle saç ekimi arkadaşlar ben bu yaşta kellik sorunu yaşıyorum inanın birçok yöntem vs yerle görüştüm araştırdım protez saç değil kesinlikle kalıcı olsun bakımı kolay olsun diyorsanız saç ektirmelisiniz benim haftaya İstanbul'da randevum var saç ekimi için gideceğim memlekette de bir hastanedne fiyat aldım uygundu epey ama güvenemedim greft garantisi var diye isveç klinik te ektireceğim bence saç ekimi araba ev almak gibi bir şey paranızı biriktip bir kere alıyorsunuz bunu iyi yerde yaptırmanız gerek diye düşünüyorum
En İyi Cevaplar