Kısa bir video isterseniz bir bakın. Aylık bakımı var. Saçlarım azaldı. Yaptırayım nasıl olsa saç sadece görüntü olarak ise yarıyor. Ne diyorsunuz?
Kesinlikle yaptır
Yaptırma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saç ne kadarrr önemli yA adam resmen 20 yaş gençleşti :) kesinlikle yaptır
Yaptıracağım :)
Kac gun duruyor cikiyor mu kendi kendine? Nefis bir seymis.
Hayır çıkmıyor, 1 ay kadar kalıyor yani aylık bakımı var. Aslında benim şansızlık az, ektirmem daha doğru olacak gibi :)
Yaptır çünkü hem sağlıklı hemde gerçeğinden ayırt edilmiyor.
Evet katılıyorum. Zamanın saç konusunda en kolay ve en iyi çözüm yolu. Önemli olan saç olması. Orjinal ya da protez hiç farketmez. İkiside aksesuar amaçlı.
Cevap
4Cevap
Gizli olduğunuz için size mesaj gönderemiyorum benimle iletişime geçebilirseniz size detaylı bilgi verebilirim
Yaptırdın mı?
Orta seviyede dökülmem vardı, dökülme devam ediyorken tam sipariş veriyordum. Xpecia ya başlamıştım saçlarımın dökülme durdu, şimdi kenarlara çok az bir saç ektirip orjinal saçla devam edeyim diyorum.
Dökülmeyi durdurup ektirmek bana daha mantıklı geldi :)
Ama saçlar tüm hızıyla gidiyorsa o zaman protez
Erkek saç dökülmesinin %80 lik kısmı dht kaynaklı
Şu an yaptırmış olmalısın, nasıl oldu :)
Bant çeşitleri olacaktı sanırsam. Başka biriyle denemeni öneririm
Yaptır kaç lira ve düzenli kaç lira alıyor bakima
Saçı ithal getirtmeyi düşünüyorum. Örnek göndereceğim onlar yollayacak. Bakım aylık 50 lira falan olmalı. Eğer bir kuaför ile olursa daha uyguna geliyor. Yalnızca alttaki saçları kazıyıp üstüne uygulamak yeterli oluyor. Buda ortalama 20 lira diyelim.
Saç fiyatı yurtdışında ortalama 400 lira falan. Kalitesi güzel. 1 yıl gider.
yaptır
Yaptıracağım. Bu şekilde düşünüyor olmanıza sevindim :)
su deyince bişey oluyormu
Kesinlikle yaptır
Kesinlikle yaptıracağım :)
Saç ektir
Yaptır
Bunu ciddiye alacağım. Ektirmek tam bir saçmalık. Nasıl olsa saç yalnızca bir aksesuar orjinal olmuş ya da protez olmuş yalnızca görüntü diye düşünüyorum :)
adam yakisikli ona gitmis ama herkese gitmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar