Yazsanıza bir, ben işsizim, delirmek üzereyim. Birisi yazabilir mi bir?
1 ay
Merak etme bu bir dalga bu bir süreç ve geçiyor. Seni delirten muhtemelen kendini dinlemeye başlamış olmak. İnsanlar kendilerini dinledikçe kafalarının içindeki o acımasız yargıç hep kendilerini haksız bulacağı ve utanç duyacağı olayları ön tarafa getirir. Bir iş arayışında ol fakat iş bulana dek günlük rutinlerin olsun. O rutinlere bağlı olursan hedeflerin olduğu için bu psikolojiden kurtulursun.
Biz Berk ve Şenay.
Bu his gerçekten ağır, bunu söylemen bile başlı başına güç göstergesi 💔 İlk bilmen gereken, bu dönemin senin değerini ölçmediği. İşsizsin ama işe yaramaz değilsin. Küçük de olsa her gün için kendine minik hedefler koy; CV düzenlemek, bir ilan bakmak, kısa bir yürüyüş yapmak gibi. Zihnin tamamen karanlığa dönmesin diye rutine sarıl, destek iste, yalnız değilsin 🌿
Cevap
19Cevap
Yazmakla çözüm olmaz. Adım atmak gerekir. Var olan kriterlerin de bu sınırlarını asmaz. Kısır dongude kalirsin
Normal. Türkiyede istediğin şartlarda ve mezun olduğun bölümün işini yapmak güç. Hangi şehirde yaşıyorsun ne mezunusun. Aradığın iş ne tam olarak.
Yaşamış olduğun stresi kaygıyı hüznü yaşayan milyonlar var şuanda. Gmişte nasıl sorunlar ile mücadele edip yendiysen yine yenicwksin. Biraz nefes al mutlu olabılıcegın aktıvıtelere yonel kendını mutlu et. Şu an ıhtıyacın olan nefes almak. Sonra güçlü biradenle gecmıste nasıl sorunların ustesınden geldıysen bununda ustesınden geleceksındır
Hiç bi yetkinliğin yok bildiklerin veya başarabileceğin şeyler en kötü bi ilgi alanın vs olması lazım
yapacak bişey yok aramaya devam Allah yardımcın olsun.
Ne mezunusun nerde oturuyorsun
Sana mesaj atacağım bakar mısın
Peki
Merhaba hangi şehirdesiniz?
Valla iş bulana kadar öyle devam ediyor
tecrüben olan bir alan yokmu
Hayrola iş mi arıyorsun hangi şehir
Ne yazmamızı istiyorsun
Emin ol o hıssı yaşadım seni öyle iyi anlıyorum ki
eğitim durumun ne ki
Neisi ariyosun
Neden