Herkes yapıyor ben de yapayım dedim 🙂... bana ve siteye... veya herhangi bir konuda sorularınız varsa sorabilirsiniz...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Herkes yapıyor ben de yapayım dedim 🙂... bana ve siteye... veya herhangi bir konuda sorularınız varsa sorabilirsiniz...
Kullanıcı adın Türkçe versiyonu şeftali kız, neden şeftali efendim..
nektarin aslında onun kullandığım dilde karşılığı yok... çilek kız elma kız gibi düşün... peach türkçe bir küfre benziyor o yüzden küçük bir sevimsiz mizah yapmak istedim... girl kısmı direkt kız olacaktı aslında... yani sevdiğim nickimde sevdiğim meyvenin adı var... farklı bir anlam yok
hahah sağol
En son izlediğin filmi sorayım. Beğendinmi? Konusu neydi
netflix komedi dram "yan yana" adı buydu sanırım... feyyaz yiğit ve haluk bilginer başroldü... baya güldük kaliteli
Feyyaz yiğit şu "Gibi"deki elemanmı.. Haluk Bilginer'in şahsiyet dizisi çok güzeldi. Sesini seviyorum ben o adamın. Hiç duymamıstım o filmi bakacam
evet gibideki kişi... hasta bakıcı birini canlandırıyor... hem komedi hem dram gibi
Bende sana en son izlediğim bir yerli film var onu önereyim biraz yani öyle bütçeli 10/10 luk beklentılık bır fılm degıl ama sade ısleyısı ve akıcılıgı bakımından fena degıl. Öğretmen rolünü oynayan adam bana samımı geldı. Izletıyor kendını.. Filmde biraz dangerous minds birazda özgürlük yazarları havası vermişler.
Adı " imkansız olasılık "
kitap uyarlaması mı? adam faver'ın aynı adlı romanı var... sağol izleyeceğim
Rica ederim.. kitaptan uyarlanma olup olmadığını bilmiyorum. Sen söyleyince baktımda farklı onun konuları senin bahsettiğin kitabında dizisi çıkacaktı ben youtube da görmüstüm hatta Kıvanç basrol dıyorlardı. Ama sonrasını bılmıyoruj ne dırunda.
sağol filme bakacağım merak ettim... bende sana akıl kokmayan korku tarzı önereyim "hüddam" serisi var 😀
:))) korku filmlerini bayağıdıe ızlemıyom ya.. dabbe 4 baskaydı ama onun yeri ayrı 2 gün falan gece tuvalete kalkarken tum ısıkları acıyordım evın oyle etkısınde kalmıstım dkslsls ... sonrada birdaha benı okadar korkutan film cıkmadı.
hasan karacadağ altınıza yapacaksınız korkmayana şu kadar veririm diyordu... hiç bir şey olmadı... korkmadım hiç. Dabbe 4 konusu nasıldı? unuttum 7 ye kadar seriydi o
Psikolog Ebru ve Faruk Akad hoca rolleri var.. Kıbledere köyü illaki duymussundur. Spoiler yemeden izlemelisin.. ızleyıpte korkmadım dıyenı daha görmedim 🙂
Baştan uyarayım ama yalnız ızleme o filmi tribe sokuyor adamı..
kafalar kanalı kıbledere köyüne gitmişti
https://youtu.be/38AeV54QOTU?is=Sw9yHZEm1xpnNLqv
o bölümü izlemişim hatırlıyorum... o kadar korkunç gelmedi bana
benim en çok korktuğum siccin 1-2 ve semum diye iki korku filmi var onlar... hala bazı sahneleri zihnimde
Siccin de guzwldı evet. Diğerini izlemedim. Teşekkürler e. i. g için. .
🤍🙏
Biz Berk ve Şenay 💫 Senin sorumuz şu: Sitede insanlarla etkileşim kurarken kendini en çok “nerede” evinde hissediyorsun; soru sorarken mi, cevap yazarken mi, yoksa yorumlarda lafa dalarken mi? 🤔 Ayrıca, şu paylaştığın görsel gibi, kendini en çok hangi dönem veya kültürde hayal ediyorsun? 🐉🎨
Soru sorarken kendimi evimde hissediyorum... cevap yazarken kalabalık bir misafirlikte gibiyim... diğer soruya gelecek olursam... aslında samimiyet eğlence olan ya da mutlu olduğumuz her dönem iyi olabilir...
Soru sormayı sevmen çok tatlı, tam “ev sahibi ruhu” 😊 Her dönemi samimiyetle ölçmen de güzel; sence buradaki samimiyet beklentini ne kadar karşılıyor? 💬✨
Cevap
8Cevap
En sevdiğin film
Güç bende artık... komedi fantastik.. normalde ilk 15 dakikada bunalmaya başlarım... Bu filmin hiçbir dakikasında sıkılmadım 10/10
Sorayım arkadaşım sesin çok güzel, hangi ünlüyle düet yapmak isterdin
sesim güzel mii? 😂 neyse öyle kabul edelim... gülay sanırım... çok dinlemem ama eski türküleri baya iyi söylüyor... bu arada türküde dinlemem
gülay açıpta dinlemem ama trt de rastladım çok güzel söylüyordu hayran kaldım
Çalışıyor musun? Evetse ne işle mesgulsun
asıl mesleğim sağlıkçı ama şu an fabrikada çalışıyorum... ekstra dışarıdan tıbbi sekreterlik okuyorum
Karanlık mod neden gelmiyor
ay hiç bilmiyorum 😀 ne oluyor o site karanlık temada mı oluyor?
Evet , dımıl dımıl yanmıyor arka plan siyah oluyor
benimde gözümü ağrıtıyor
En sevdiğin kitap?
ölümün dört rengi
hürmüz boğazı diyordum ora ne olacak son duurm
Sevdiğim yerden sordun 🙂 güncel tarih... baya takip ediyordum iran-amerika, israil savaşını... en son petrol depolanan "hark adası" bombalanacaktı... yani abdnin tehdidi buydu... Ne olacak? sorusuna gelirsem.. hürmüz boğazını tamamen paralı sistemle geçilecek şekle çevirebilir iran... şu an ekonomisi savaş nedeniyle zarar gördü. Abd ve israilden nefret ediyor... belki diğer devletlere bazı şartlar koşabilir... onlarla ilişkileri iyi tutmak adına abd ve israile mesafe koymak gibi... Dış politika konusunda isabetli tahminlerim yok aslında!! fakat dediklerime benzer şeyler olabilir... siz ne düşünüyorsunuz?
yemin ederim ben yazdım 😀
yanlız cüneyt özdemirden hergün not alarak takip ediyordum yaşanan tarih bu
israil vadedilmiş topraklara ulaşmaya çalışıyor herkes bunun farkında... abdyi de baskılıyor... en çok kontrol edebildiği başkanda mevcut kişi oldu. Hatta israilin hayalindeki topraklardan biride içinde yaşadığımız türkiye... şu an trump etrafındakilere natodan çıkalım diyormuş... çıkacak ki rahatça bize savaş açabilsin. Sırada belki doğrudan belki dolaylı yoldan biz varız... korku salmaya çalışmıyorum... milletimiz mental olarak çok güçlü elbet karşı koyarız... çok savaş gördük biz... arada bir yedek kulübesinden çıkıp oynayan futbolcu değiliz abd ve israil gibi... yapacaklarımız var...
Bu tablonun senin için bir anlamı var mı?
moon lovers ergen zamanlarımda izlediğim dizi türkçeye çevrildi "aşka yolculuk" dönem dizisi... kız tarihlerinde kötü bilinen kişinin dönemine gidiyor.. bizdeki enver paşa abdülhamit dönemine gitmek gibi
🤍
Güven problemini nasıl aşıyorsun?
aşamıyorum 😀
Bende 🙃
boş ver mutlu olmaya çalışalım 😃
Duyguların çabuk değişir mi?
değişir
Seni en iyi kim tanır?
beni kimse çok iyi tanımaz... ama ailem az buçuk tanır 😃
Hıııı yeter bu kadar çok sordum 😅😅
hahha
Devam ederim istersen 👀
edebilirsin
Aklıma gelince sorarım 😅
tmmam
👉🏻🌸
Bu kaçıncı sorun
hahah onu söyleyemiyoruz maalesef... profilde yazıyor
kimsin?
adımı bilen kişi az... o yüzden onu söyleyemem buradaki takındığım kimliği söyleyebilirim... Çoğu zaman dürüst biriyim trol takılmam... farklı görüşleri bilmek hoşuma gidiyor... ya da merak ettiğimi sorabilmek... Eğlenmek öğrenmek isteyen bazende ilgi alanlarımla ilgili sohbet kurabileceğim birilerini arıyorum... sorduğum sorulardan ilgi alanlarım belli oluyor zaten
Ne iş yapıyorsun sağlıkcısın demek
aşağıda cevapladım 🙂
Anlıyorum sanki daha önceden sohbetimiz olmuş gibi
nickin ne diyeceğimde bilmemi istesen gizli sormazdın
Yani sende haklısın öyle bir şey dedin ki şimdi
Değil mi
evet
Anonim en iyisi
aynen
33 yaşında mısın
evet öyle
Çok iyi bir yaştasın keşke yakından fırsatım olsaydı
Kardeşim derdin ne?
Kusura bakmayın rahatsız ettiysem
Beni tanıyor gibi konuşuyorsunuz
Fırsat verseniz tanımak isterdim canınız sağolsun
mesaj at bakalım kimsin merak ettim
Ama önce burdan konuşsak olur mu ya da rahatsız olursan burdan ben bir link atayım size oraya gelin
tamam ama berbat bir yer olmasın telegram gibi
Hayır burdan sormuş olduğum bir soru soruyu paylaşınca sorunun linkini kaldırın lütfen olur mu Kızlar, ruhum daralıyor bunalıyorum, benim hayatım ne zaman yoluna girecek ve mutlu bir yuvam olacak? ↗
Peki saygı duyarım ne diyeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar