Annem bana hiç guvenmiyor. hayatim b*k gibi. ?

Merhaba. annemle su aralar cok kavga ediyoruz nedeni bana guvenmemesi. Amerikadan bir arkadasim var ve bana turkiyeye gelmek istedigini soyledu bende onu davet ettim ve bunu kibarca anneme soyledim annem is kopurmeye basladi. iste neymis kizin namusu cok onemliymis milletin dilini ona uzatickmisim , bir b*k yiyicekmisim ve daha bir suru sey. halbuki cocuk otelde kalicakti. ben buna cok kizdim. ama bundan daha farkli seyleri ogrenince kendimi daha kotu ve igrenc hissettim. ben universitede ingilizce tip okuyup yurtdisina cikmak istiyodum ve annem buna hic ses cikarmamisti ve tum hayatimi buna gore sekillendirmistim.. Ama annem bana yurtdisina kesinlikle cikamiyacagimi sotledi. Nedenini sordugumda is Hristiyan bir erkekle evlenmemden korkmasiymis ki benim hayatimda hic sevgilim bile olmadi onlari unutacagimi ve din degistirecegimden korkuyularmis ama bunlar o kadar sacma dusunceler ki. bunu duydugumdn hayatim b*k gibi oldu kendimi ezik gibi hissettim ve annemden nefret etmeye basladim beni her firsatta sisman ve kisa tanimliyor. aslinda boyum 1.71 . insanalarin yaninda benden kotu bahsediyor bana cirkin diyor bilmiyorum neden boyle yptigini universitede benimle gelicekmis. bana ha bire namus dersi veriyor ki ben kesinlikle oyle bir insan degilim saclarimi yilda bir kez bile duzlestirmiyorum makyaj yapmiyorum kisa giymiyorum niye boyle yapiyor anlamis degilim. ama cevremdeki herkes benim gercekten guzel oldugumu soyluyor. hayatimi ona gore sekillendirmemi istiyor ve bu benim cok zoruma gidiyor. eger gercekten boyle yapmaya devam ederse gercekten yurtdisina gidip bir daha turkiyeye gelmicem… .
Annem bana hiç guvenmiyor. hayatim b*k gibi. ?