Annem benimle hiç ilgilenmiyo ve bana hep kızgın?

Annem benimle hiçbir zaman ilgilenmiyo. Kötü şeyler yaşıyorum okul arkadaşlarımla sorunlarım oluyo ki kendini bilmez şımarık insan dolu okul ben biraz utangaç olduğum için dışlanma gibi sorunlsr oluyo ya da tartışmalar falan. ya da illa ki kötü şeyler yaşıyorum mesela 1 yıldır sevdiğim kişinin benle 1 yıl boyunca oynayıp şu an başka okula geçmesi ve onu belkide bir daha hiç görmiycek olmam gibi.

Eve geliyorum yorgun argın moralim bozuk oluyo tek gram konuşmuyo benle. gün içindeki konuşmalarımız şöyle

-Uyan hadi saat 7 oldu.. yemeğin hazır.
-Geldin mi? Yemek masada git ye. sonrada ders çalışmaya başla kafanı bile kaldırmicaksın.
-Geç oldu hadi yat.

notlarım iyi baya yani sınıfta 35 kişiden ilk 5 içersinde olabiliyorum sadece bir dersten kalmama rağmen çok üzerime geliniyo. yoğunum zaten haftaiçi okul haftasonu kurs eve geliyorum ödevler sınavlar kurs ödevleri falan yemeği yemeye vakti zor buluyorum duş bile alamıyorum bazen. bide annem sürekli dersler bakımından üzerime baskı yapıp çook bağırıyo 'zaten bişey olucağı yok senden' 'boşuna gidiyosun okula' deyip duruyo.

napıcam bıktım artık ya?

(lisedeyim)
Annem benimle hiç ilgilenmiyo ve bana hep kızgın?