O kadar çok makyaj yapan varki bir boya badanasız görmemiz gerekiyor yoksa ohoo sıkıntı
1 ay

Allah cezanı vermesin adam. 🤣 İlk okurken diyorum bu ne demek istiyor hani ön cinsellikten mı bahsediyor yoksa abdest anlamında mı diyor diyordum. Açıklama kısmını sonra gördüm 😂😂😂😂😂
Sen yıkayarak o makyajı çıkarsbilicek misin sanki? Bir maskara sürerim denize havuza götürsen gözümü ovalasan çıkaramazsın mesela?
Ben keyfe makyaj yapanlardanım. Genelde sadece nemlendirici kullanıyorum ve yetiyor zaten herkes öyle görüyor 😂 ama makyaj yaptım diye seni yıkicam bakıcam dese biri hoşt derim herhalde 🤦🏼♀️
Teyzo 102 olmuşsun ama hala çene aboo. Hala makyaj derdindesin bir ayağın toprağa bakıyor kendine gel
Cevap
6Cevap
gerek yok
Olm zaten akıllı erkek makyajla da çakar çirkinliği, Şahin'e Mercedes modifiyesi sadece profesyonel makyajlarda yapılır, pazar da özyıldız beyaz slip don alan ülke gariban kezoları prof makyajı nasıl yapacak her gün
Diyorsun
Senin hic sevgilin olmamıs belli ki zaten bir insan sevgilisini makyajsız da gormus olur
Ya siz kendinizi ne sanıyorsunuz çok mükemmelmişsiniz gibi böyle şeyler mi düşünüyorsunuz hfozbfks
Evet aynen öyle düşünüyoruz
sevgilinin makyajsız halini bilirsin ztn mk
Hah haa çook doğru 😄
O sırada makyajsız dışarı çıkan ben
Ya sen kimsin kardeşim helal olsun ya
Üre lütfen ya kadın gibi kadın
Ve işin tuhaf yanı makyajsız halimle bile çoğu erkeğin nutku tutuluyor bakarken başıma bu tarz akılda kalıcı bakışlar geldi bir kadının aurası yüksekse sadece kolye takıp güzel giyinmesi bile farklı duruyor diye düşünüyorum
Kız yapma bee gece gece insanlar aç falan diyormuşum jdjdkdkd
Helal olsun işte üremesi gereken kadın en az 5 çocuk bekliyoruz senden
Verin ablama ilgiyi
@Roseredily sana batan ne
Sende makyaj yapmamasini iste
Yok derse
Herkes kendi yoluna
Evet tanınmalı
Akıllı adamın hali başka
manyak misiniz
denize götür
Mantıklı