1 ay

Kuyumcuya altını iade ettim, kamera önünde açılmadı diye iftira atarlarsa ne olur?

Kuyumcuya gittim çeyrek altın almak için. İndirim yaptı ama IBAN'dan yollayacağımı söyleyince kesinti oluyor, IBAN'da o fiyata vermem sadece nakit verebilirsin dedi. Bankamı sordu Garanti dedim, altını verdi. Aşağıda DenizBank ATM var çek yanında, göndereceğim çocukla (9 yaşlarında çocuk) parayı gönder, geri gelmene gerek yok dedi. ATM'den para çekecektim, 135 TL kesinti olacağı yazıyordu ekranda. Hiç indirim olmamış fiyatına geliyordu, indirimin anlamı kalmazdı. Geri döndük çocukla çekmeden. 135 TL çok kesinti yapıyor, indirimin bir anlamı kalmıyor, IBAN'dan en son kaç olur dedim. Yüzde 35 vs. alakasız bir şeyler söyledi, sadece nakit alırım senden dedi. Ben de 135 TL kesintiden dolayı çekemem dedim, en son IBAN'la kaç olur diye tekrar ettim. Sesini yükselterek zorbalamaya çalışıyor. Ya ne 135 TL indirim değil, yüzde 35 indirim yaptım sana anlamıyorsun falan diye zorbaladı (oysa problem o değildi) içerdeki diğer müşteriler bile baktı bize. Ben de saygımı bozmadan "Ben farklı bir şey anlatmaya çalışmıştım" neyse kalsın dedim, çantamdan altın paketini çıkarıp masaya bıraktım çıktım. Paketi kamera karşısında açıp altını göstermedim diye içime dert oldu. Acaba içi boştu diye iftira atarlar mı, o an cebine koyar, başka odaya girince çıkarır, kamera karşısında ilk kez açmış gibi yaparak boş kutu vermişim gibi gösterebilir mi acaba?
Kuyumcuya altını iade ettim, kamera önünde açılmadı diye iftira atarlarsa ne olur?