İnsan kendini neden bilerek isteyerek köle yapar bu istekler gerçekten boynuna tasma taktırıp veya pis ayakkabıları yalayabilecek kadar başedilmez mi? Zor değil mi kölelik?
(bu hisleri bilmeyenler yorumlamasın)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan kendini neden bilerek isteyerek köle yapar bu istekler gerçekten boynuna tasma taktırıp veya pis ayakkabıları yalayabilecek kadar başedilmez mi? Zor değil mi kölelik?
(bu hisleri bilmeyenler yorumlamasın)
Uzunca bir yazı olacak ama naçizane bilgimi aktarmak istiyorum. Bunun belli birkaç temel sebebi var. Çocukluk travmaları veya oradan gelen bir etken olabilir, özgüveni yetersiz veya kadınlardan kabul görmemiş hemcinslerine göre daha az talep gören ve bunu kendisine dert etmiş erkekler en azından itaat edip onlara köle olarak hem bir kadınla konuşmuş olurum hem bir işe yararım düşüncesiyle duygusal ve cinsel tatmin yaşıyor. Bir de fetişistler (özellikle ayak) olarak sınıflara ayrılabilir. Fetişistler ne alaka diyecek olursan ayak vücudun en altındaki vücudun yükünü çeken ve kirleri toplayan bir organ olarak onu seven ve ilgi duyan kişiler genellikle köleliğe meyilli olabiliyor. Bunun şöyle bir karşılığını düşün layık olduğu yeri efendisinin ayaklarının altı olarak değerlendiriyor. Mantıklı geldi mi bilmiyorum ama kendimce tecrübelerim ve bilgilerim bunlar.
hocam kusura bakma da hiç alakası yok. travma ile bir şeyler yapmaya başlamış insanlar olabilir ama olmayan bir sürü kişi var. üstüne üstlük fetişi olan zeki varlıklı ünlü ve herkesin hayranlığını almış insanlar daha fazla. cahil psikologların araştırmadan etmeden ortaya attığı genel kavramlar bence bunlar.
Ben de köleyim. Altta yatan sebepler birsürü şey olabilir ve defalarca tartışıldı. Önemli olan sonuç bence, böyle kişilerin var olması. Her kadının bir ya da birkaç kölesi olmalı artık
O senin kendi düşüncen ve hislerin ama kızların yüzde doksanı bu duruma ters bakar. Doğamıza aykırı çünkü. Ayrıca tanıdığım köleler gerçekten düzgün insanlardı onları bu duruma iten sebebi bilmek istiyorum neden kölelik. Gerçekten inanılmaz varlıklarsınız ama burası kesin. Kadınların bu kadar değersizleştirilmeye çalışıldığı dönemde karşılık beklemeden kadına itaat çok ilginç
maledom olarak bdsm severim ve yaşarımda.. özel bir zevktir.. köle ruhlular bundan haz ve zevk aldığından asla zor gelmez.. aksine tutkuyla bağlanırlar
Güzel cevap. Peki bunun sebebi nedir? ilk ne zaman kendini köle hissettin? çoğu köleye göre deriye karşı zaafların var mı? Kölelik gördüğüm kadarı ile aşırı zor ve bu hayatı siz seçiyorsunuz sahibenizin sizi hapsetme hakkı bile var nasıl bu kadar iradeli olabiliyorsunuz? Bu zorluğa bir kadın için gerçekten değiyormu?
Ben kendimi bildiğim bileli istiyorum. 5-6 yaşlarımda başladı sanırım.
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında anlattığın şeyin kökünde güç, kontrol ve teslimiyet ihtiyacı var. 🌀 Bazı insanlar için sorumluluklardan kaçmanın, “ben karar vermiyorum” diyerek rahatlamanın bir yolu bu. Özellikle çocuklukta çok baskı, suçluluk, değersizlik hissi yaşandıysa; sevgiyle otorite birbirine karıştıysa, itaat görülmeyi ve sevilmeyi çağrıştırabiliyor. 🙃
Zor ve ağır bir his ama “anormal” değilsin; sadece bunun neden sende bu kadar güçlü olduğunu anlaman kıymetli. Bir terapistle bu dinamiği sakin sakin çözmek sana iyi gelebilir. 💭🧠
Cevap
3Cevap
burada çok fazla öyle kişiler var asıl sebebini kendisi de bilmeyen çok bence ama normal değil.
Tanıdığım insanların çoğu duygusal olarak yalnız ve kırılgan insanlardı. Çok tuhaf ama cinsel fantezi olarak yaşayanları anlarım ama ömür boyu kölelik yaşayanlar var. Ayrıca sadece burada değil erkeklerde bu durum giderek yaygınlaşmaya başladı.
Ömür boyu yaşayıpta bıkmamak sıkılmamak mı heves de değil merak da değil demekki direkt huy
1 yıldır sanaldan konuştum bir çocuk var çok ilginç örneklerini gösterdi gerçekten bende inanmamıştım huy değil bu vazgeçemedikleri bir durum var ve bu kölelik kolay kölelikte değil eş sevgili değil kadına kendini adayıp sürekli ona hizmet etme gereği duyuyo bunu ömür boyu tutsaklık ve hapsolma istemi ile yapıyor tabi eski çağlardaki köleler gibi hata yaptığında cezalandırılmak ta istiyorlar. Bu çok kolay bir hayat değil yani huy da değil bence vazgeçemeyecekleri bir tutku ama bende bu tutkunun altındaki sebepleri merak ediyorum kendilerine sorduğumda kendilerinin bile bilmediği durumlar var onu anladım.
Evet ilk bende burada gördüm tanıdım merak ettiklerimi sordum ama net bir cevap alamamıştım umarım bilgilendirecek birileri çıkar merakım giderilir
*merakın
burdakiler bence işin eğlencesinde gerçek olanlar bu şekilde değil bizlere karşı aşırı saygılı ve düzgün konuşuyorlar mesela konuşurken bile bana ait olduğunu hissettiriyor. Teşekkürler.
Dediğin gibi olabilir haklısın 🙂
yorumlarınızdan bu konuyu doğru yönde gözlemlediğinizi görüyorum. öncelikle ben bu durumun çoğunlukla doğuştan geldiğini düşünüyorum. sonradan olanlar da oluyor gibi duruyor ama onlar çoğu zaman ya özenti oluyor ya da yaşadığı bazı olaylardan gibi duruyor. bu kısmı ben de merak ediyorum doğuştan beri bu duyguları olan biri olarak ama sanırım günümüzde gençleri çocukları buna iten bazı internet içerikleri olabilir. ha bir de kız tavlamak veya fantezi yaşamak için özenip denemek isteyenler var.
Cinsel olarak haz alıyor zevk alıyorlar nedeni ise sanırım küçükken öğrenme çağında bir şeyler yaşıyorlar ondan oluyor herhalde gözlemlediğim kadarıyla
kürtler araplar köle milletler balkanlar kafkasya yine öyle köle olmayan bi yunanlar var batıda ama onlar da balkanlaşmış bi de köle olmayan türkler vardı onlar da asimile olduğu için kürtleştikleri için bu daha başlangıç kölelik türkiyenin geleceği
Gerçekler acıtır
soru ile cevabın alakası yok.
Kölelik atalarından geliyo kardeşim alakası o
Boş yorum yine bu en çok yabancı ülkelerde var kampüsleri bile var aç araştır öyle yaz.
Sen m.. al olduğun için anlamazsın kardeş ben yabancı ülkelerde yok demedim. Sen yabancı mısın
Bende hataki oturmuş senin gibi birisi ile yorumlaşıyorum.
Benim görüşümü sil tanrı aşkına yiğenim. Senin gibi bi m.. alla konuşmak istmiyrum
Bende bir bayana köle olmak istiyorum ama beden olduğunu defalarca sorguladım ve cavap bulamıyorum. Ama aşırı derecede köle olmak istiyorum.
çok saçma ama cinsel haz duyuyorlar galiba
Cİnsellik olmadanda sürekli kendisini bir kadına hizmetkar olarak adayıp öyle yaşayanlarda var. Çok tuhaf böyle biri ile uzun süre sohbetim olmuştu.
Hastalık
olabilir.
Başka bir izahı yok. Fanteziyi anlarım da gerçekte ise bu hastalık
fantezi dışında ömür boyu köle olup kendini mahkum ettirenler var ilginç.
Garip.
Bu fanteziyi de en çok kadınlar istiyor gibi buradaki sorulardan anladığım.
Kadınlar erkeklerdeki baskınlığı çoğu sever bu yüzden ama erkeklerdede çok yaygın hemen hemen 3 erkekten biri köle nerdeyse.
Fantezi evet ama diğer türlüsü saçmalık :)
bize saçma gelen başkılarına mantıklı gelebiliyor işte sebebi nedir merak ediyorum sorum bu yüzden
Dedim ya mutlaka duygusal bir yoksunluk vardır.
Sevdiği biri tarafından aşağılanmıştır geçmişte şimdi de onun arayışını bunda buluyordur mesela
sevdiği yani ileri yaş değil çocuk yaşlarında yaşadıkları bazı olaylar tetikliyor diye okudum biryerlerden
Evet, ben de onu kasdediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?