BDSM denen felsefeyi başından değil kıçından anlayanların yorumu sadece.. BDSM açıklanırken şöyle örnekler verilir; Günlük iş hayatında binlerce insana emir yağdıran bir CEO, cinsel yaşamında tam itaatkâr bir köle gibi davranabilir ya da tam tersi durum da geçerlidir.. Bu, insanın içinden gelen bir davranış şeklidir, psikolojik altyapısı çok karmaşıktır. Çoğu vakada çocukluk ya da ergenlikte yaşanan bazı travmaların etkisine rastlanır.. Bazı insanlar ise bu felsefeyi tamamen yanlış anlayıp işi sado mazo çizgisine çeker.. Bu görsel de anlattığım durumun sonucu gibi duruyor..
Benim de ayak fetişim var, aşırı tahrik oluyorum güzel bakımlı ayaklardan ve ilgilenmeyi çok seviyorum ama bu arkadaşın seviyesi çok başka ve farklı bir seviyeymiş.
Bu bambaşka bir seviye ama. Benimki biraz sevişme ve cinsellikle ilgili şeyler ve o esnada ayakları öpme ayak parmaklarını emme yalama yani.. bu arkadaşınki farklı bir seviye.
Ya aslında psikolojik bişey küçüklükten kalan travmalar vs çok tetikliyor. Babasız büyüyen baba sevgisini tatmayan kadınlarla içli dışlı olan insanlarda daha çok görülüyor. Hiç bişey yokken bundan zevk alan bir tayfada var
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
Bunun içinde özentilik. Olmadığı kişilikte davranmaya taklik etmeye çalışma.(Buna cinsel tercih de dahil.) Birde yaşayamadığı hayatları görüp seçtiği kişiden ona o hayatı yaşatmasını istemesi yatıyor.
Ne kadar kabul görür bilmiyorum ama çok net görünüyor durumda.
Böyle bir mesajın aynısı burada banada geldi kelime kelime aynı hatta. Maalesef anlayamıyorum böyle zihniyetleri engelleyerek güle güle diyorum bende. Allah akıl fikir versin ne diyim kiii.
Geneli cinsel açlıktan gelen bastırılmayan hislerin yeniden farklı doğumları, kimse kimsenin pis şeylerine hatta uzuvlarına açlık hissedemez bu iğrençliktir konu çok uzar gider iyi akşamlar size.
Kölesi olan bir kaç sahibe kız tanıdım. Başta her şey yolunda gidiyor, sonra köle sahibesini öyle bir kıvama getiriyor ki, kadın haz alıyor ve herşeyi yapıyor köleye. En sonunda köle tatmin olup engeli basıyor.
Temelinde cinsel dürtü olan kişiliksizlik fantezisi
Aşağılanmak ve ötekileştirilmekten zevk alan, kendi karakterleri ve iradeleri olmayan mahluklar. Bunun kendilerini tatmin ettiğine inanıyorlar. Kendisine saygısı olmayan insanın kimseye faydası olmaz.
Kafayı yemişler herhalde o nasıl bişey. Kölelik fantezisi dicem de bununki fanteziden çok ciddi gibi sanki. Umarım dalga geçiyordur 🙄 Psikolojik sıkıntı yüksek çünkü diğer türlü.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
kısa olmuş etek giydirip straponla becerecek kadın da istüyorum demeliydi
bende straponlu arıyorum ama ömür boyu kölesi olamam zaten yaparken aşağılayacak diğerine gerek yok en fazla evin temizliğini yapatım halılarını da yıkayabilirim bu da köleliktir