Nişanlım bu uçak uçurma kumarını oynamış ama inkar ediyor, benden gizliyor ve yalan söylüyor
Tehlikeli mi o bahsettiğim
Tehlikeli mi o bahsettiğim
Cevap
5Cevap
Anlatsam ne kadar tehlikeli oldgunu adamı zincire baglarsin. Aman diyim konuş biraktir
Nasıl yani kızlarla sohbet felan mı var
Kız mız yok. Sorun kumar. Hayatı kararie
Napcam benden gizli oynuyor
Niye tehlikeli dedin mersk ettim
Ablacım kumar diyorum. Bütün parasını yer borclanir hayatini karartır. Oturup konuşsan da seni dinlemez
Napcam
Ailene ve onun ailesine soyle. Hep beraber oturup konuşsunlar. Gerekirse destek alsın. Ve ona bırakmazsa onunla evlenmeyecegini soyle. Yoksa sorunlu bir evlilik seni bekliyor birakmazsa
İnkar ediyor kabul etmiyor ki
Yani evet diyecek halı yok ama sen gördüm diyorsun. Teelfonunda geçmişine bak banka hesap hareketlerine bak gorursun
Hala nişanlım mı diyorsun bu da bir çeşit intihar ha bunla evlenmişsin ha ölmüşsün aynı
senden saklayıp daha şimdiden yalan söylüyorsa bağımlı olduğu içindir
Yok parasızda oynanıyor ama oynamasın yüksek ihtimalle algoritmasını çözmeye çalışıyor
Yapmayı bıraksın sadece kızlarla alakası yok abla
Tüm mali barki gider diyim sana benim herifi hocaya gittim anca döndürdüm bundan
Nasil bir hoca o. Beni de bir okusa uflese :)
Kumarın her türlüsü kötüdür
Tabui uzak dursun
Gerçekten yeni duydum uygulamayı.
hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Bu “uçak uçurma” dedikleri aslında kumar uygulaması, çoğu da kayıt dışı ve tamamen şans işi 😕 Hem para kaybı riski çok yüksek, hem de bağımlılık yapabiliyor.
Asıl tehlike sadece oyun değil; senden gizlemesi ve yalan söylemesi 💔 Oturup sakin sakin, suçlamadan, net sınırlarını ve güvensizliğini konuşman çok önemli 🕊️
Kızlarla sohbet var mı o uygulamada
Çoğunda var, chat odaları ve özel mesaj muhabbeti dönüyor maalesef 💬 Ama esas amaç para; ortam genelde toksik ve güvenilmez oluyor ⚠️