Sizce yukarıya atılan merminin hzı 0 km oldukdan sonra geri düşmeye başlıyınca aynı şey olmazmı?
Havaya sıkılan merminin tehlikesi varmı?
Sizce yukarıya atılan merminin hzı 0 km oldukdan sonra geri düşmeye başlıyınca aynı şey olmazmı?
tam dik bir şekilde yukarı doğru ateş edilirse mermi enerjisi bittikten sonra aşağıya doğru serbest düşüse geçer birinin kafasına düşerse sadece havadan düşen bir cisim kadar acıtır ama eğik bir açıyla atarsan gittiği yerde bir canlı varsa onu ciddi bir şekilde yaralama hatta öldürme olasılığı vardır bildiğim kadarıyla
Yanlış. Mermi geri dönerken hızlanarak düşer ,
serbest düşüş zaten düzgün hızlanan bir harekettir
Ebabil kuşlarının agızlarından bıraktıgı Nohut büyüklügündekıi taşlar, Ebrehe ordusunu delik deşik etmişti unutma.
75-90 derece açı ile atılan 14 mm kurşun çakıl taşı gibi iner.
Biber gazlı kapsül 45 derece ve üstü açı ile atılır ise küçük morluk oluşturur.
Havaya değil, her türlü uyarı atışına veya ona benzer atışlara 2 gün nezaret ve para cezası var.
tabikide tehlikesi var. İnsanlarsa bunu yine de yapıyor çünkü Tanrı'nın beyinsiz insan da yaratmaya çalıştığını kanıtlamaya çalışıyorlar. Bu herhangi bi' cool'luk göstergesi değildir. Ben 15 yaşımdan beri silah kullanmayı biliyorum. Eğer istersem poligona gidiyorum. YAPILMASI GEREKEN BU ÇÜNKÜ.
Cevap
9Cevap
Yorgun mermi olayı diye birşey var. İnsanları yaralayan biliyor onuda geçtik açılı ateşledikleri için bir başkasının evine balkonuna gelip insanların canına mal olabiliyor. Neden ateşliyorlar sorusuna eğitimsizlik ego tatmini ve hava atmak niyetiyle yapılıyor. Cezası da var. Kabahatler kanunundan mı öyle birşeylerden nezarethanede tutulup para cezasına çarptırılıyor
çünkü magandadırlar.. kendilerini çok erkek zanneden zibidilerdir.. tak tak tak diye de saydırırlar.. zaten bir adam silah taşıyorsa , nasıl bir adam olduğu bellidir..
Havaya sıkılan mermi bir süre sonra hızını kaybedip düşmeye başlar buna yorgun mermi deniyor ve ilk sıkıldığı an kadar olmasada tehlikelidir.
Sizin oralarda daha çok oluyor galiba
Öyle mi
Bizde de ramazan ayının ilk gecesi ilk teravih namazı kılınacağı zaman silah atılır
Teberrüken çok zevkli olur şarjör boşaltmak ayrı bir zevk
Mesaj gelmiyor galiba size
Olabilir
Tehlikelidir çıkan çekirdek sıcak düşerken de yaralayabilir yorgun mermi dedikleri bu oluyor işte
Var tabikide yorgun mermii dediğimiz olay geri yere düşen çekirdekten ölenleri duymadın sanırım
birinin canı yanmadan magandaya bişey yapan yok
Valla ben çocuklugumdan beri ölen ve yaralananları çok gördüm ve duydum. Kimsenin bunu yasakladıgı yok.
magandalık zaten yasak ama gevşek kanunlar
Havaya mermi sık bakalım ne olacak
Devamlı sıkıyorlar.
Tabiki var
Köyde sıkarsan bişey olmaz
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar