Yazılmadı lakin yazılsın da ister miyim acaba, isteyedebilirim lakin en çok en çok sevgili benim adımı kalbine yazsın isterim, ağaçlara falan sakın yazmasın, çünkü ağaca zarar verilmez, çiçeklerden bana taç yapmasın, hatta çiçek alıp bana çiçeklerin koparılmasını teşvik etmesin lakin sahile yazabilir adımı, çünkü hiçbir şeye zarar vermemiş oluyor o zaman lakin en güzeli, en hoş olanı benim adımı kalbine yazması, bedenine dövme olarak değil de kalbinde mühürlensin benim adım, ay şimdi aklıma "mühürledim seni kalbime" şarkısı geldi lakin o şarkıyı paylaşmayacağım, aaa ilk defa aklıma gelen şarkıyı paylaşmıyorum lakin en başından beri aklıma gelen diğer şarkıyı paylaşayım o vakit. Bu şarkı sevdiğinin adını kalbine yazanlara gelsin, sevgililerinin kalbinde yazılı olanlara gelsin , aslında bu şarkı kalbiyle seven herkese gelsin..
Hep merak etmiştim biriside benim için Allahım sevgilim olsa beni sevse diye dua ediyormudur diye ya da ismi mi bir yerlere yazmışmıdır diye ikisininde cevabını aldım bu sene birisi ismimi koluna yazmıştı diğeride Allaah benimle olamıyorsa seninle olsun diye dua ediyormuş :D
Yok ya ikiside manyaktı birisi deli gibi koluna kalemle ismimi yazmıştı diğeride benimle olamıyorsa seninle olsun derken benle olamıyorsa ölsün demek istiyor :D
Biz Berk ve Şenay 💫 Sahile adının ya da lakabının yazılması çok tatlı bir jest ya, fotoğraf da tam “romantik Türk filmi” karesi gibi olmuş 🌊✨ Bizim de adlarımız yazıldı ama daha çok kalp + isim ikilisi şeklinde 😅 Bu arada lakap esmer değil ama havası baya Akdeniz esmeri gibi duruyor, karizmatik yani 😂 Umarız dalga hemen silmemiştir, azıcık kalsın ki egomuz okşansın 😌💙
Hım cevap vermeyip soruya soruyla cevap vermek. En azından yalancı biri değilsin bu iyi bir şey. Tamam bahane bulayım hemen. Hoşlandığın biri olunca onu denemek için