2 ay

10 senelik sözlümle annesi yüzünden ayrıldık, çok kötüyüm ne yapacağım?

Merhaba, benim 10 senedir tanıdığım ve 5 senedir beraberlik yaşadığım ilişkimde 14 Şubat ayında sözlendik. Her şey çok güzeldi ya da ben öyle sandım bilmiyorum ama 9 Mayıs'ta nişan, 6 Ağustos kına ve 15 Ağustos'ta da düğünümüz vardı. Birbirimizi tanıdığımız için arayı uzatmak istememiştik. Fakat her ilişkide yaşanabilecek sorunları biz yaşadık ufak tefek tartışmalarımız oldu ki zaten 10 senedir neredeyse beraberiz, bu yaşanılan sorunlar çok normaldi. Fakat sözlüm benden birden uzaklaştı çünkü annesi sürekli bir problem çıkarttı, olmayan şeyleri işine geldiği gibi anlatmak mı dersiniz, olur olmadık şeylere kırılıp sorun çıkartma mı dersiniz her şeyi yani bir sorun haline getirdi, bu süreçte hiç sesimi çıkartmadım. 1 hafta önce sözlümle tartıştık annesi bunu bir şekilde duymuş, başladı bu iş olmasın böyle olmaz demeye, bir şeyler yapmış etmiş bir şekilde bu işi bitirtti. Hocaya gittiğimde benim üzerime bir şey yapıldığını söyledi. O kadar üzgünüm ki yarı yolda kaldığıma mı üzüleyim sevdiğim insanla ayrılmama mı bilmiyorum. Sözlümle son kez yüz yüze biz geldiğimizde ağlayarak ayrıldık ama ağzı dili bağlanmıştı sanki. Ne yapacağımı bilmiyorum

10 senelik sözlümle annesi yüzünden ayrıldık, çok kötüyüm ne yapacağım?