2 kez parkta şu kadına niye bakıyorsun diye kızdım sürekli onun tarafına bakıyordu artık bilinçli bakıyor 3. kez kızdığımda o da bana kızdı ve zoruma gidiyor ben varken bakmamaya çalışıyor sanki o ne tarafta olursa illaki dönüp bir bakıyor benim kuruntum yüzünden mi acaba bakıyor
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hayır eşinin gözü kadınlarda demek ki. Çoğu erkek dışarıda sevgilisi eşi bile olsa kadınlara bakıyor. Benim en çok dikkat ettiğim şeydir sevgilimde kimseye bakmadığı için sevgili oldum zaten
Daha önce hiç görmedim 2yllk evliyiz sürekli didiklesem daha mı kotu olur? Normlde durum pylasmam dün paylasm yaptım sürekli sebebini soruyor bana mı pylstn diyor canm sıkkındi paylastm dedm ya sürekli etrfna bakıyor normal ama o kişiye artık bilinçli bakmasii
Kadını beğendiği için bakmış işte. Çok soğutucu
Zaten kadın da evli cocukli ama eşimin meslegi var bnce onun eşinden üstün olduğu içinde kadınlar da az fena değil
Nasıl yani anlamadım? Eşin bakıyorsa kadının suçu ne
Sürekli çocuğu çıkarırız parka o kadın da gelir başta kadınla oturur knsrdm yüzüne bakamıyorum kadının snce npmyln
Çok sinirliym sen o kadına bakiyorsan bende kocasına mi bakayım illa dedim snra beni sevmiyorsun falan dedi blmyrm illaki dönüp dönüp bakiyor 3. Kez kavgdn bile snra
Kocanın da niyeti iyi değil. Kadından bi sinyal görse gidip konuşur
Baktgn zaman namznda haram asla yemeyen Allah korkusu olan biri ama bakışma nefsine engel olamaz heyecan arar diye düşünüyorum
Namaz kılmakla alakası yok. Hatta öyle insanlar bunu daha çok yapıyor. Ben olsam soğurdum baya. Ama sana kalmış
Somut bir kanıt olmadktan snra ne olur ki
Cinsel hayatınız nasıl
Gayet iyi fakat evde aylardır misafrmz var illaki etkliniyoruz
Güvenmiyorsan bitir ilişkini. Kuruntuysa o senden kurtulur, değilse sen ondan.
Evliyiz öyle kolay mı peki
Çok kolay şu kafayı anlamıyorum. Böyle mi kolay?
Çocukla öyle olmuyor maalesef elimde somut delil olmadıktan sonra
Karar sizin elbette.
Öyle canm
Kuruntu değil emin ol ne utanmaz bi adam