2 haftadır engelledi beni.. açmıyor yazmıyor.. yaşayan var mı.. kaldırıyor mu sonradan
1 ay
2 haftadır engelledi beni.. açmıyor yazmıyor.. yaşayan var mı.. kaldırıyor mu sonradan
Cevap
3Cevap
Çok vermişsin gözü gönlü doymuş hayvanın, biraz yokluk gotsunde aklı başına gelsin , döndüğü gün engel koy ne kadar seni engelli misliyle karşılık ver anlar birdaha böyle bir tamam
Ama geri döner mi sence? Bir gün dönse asla affetmiycem zaten
Döner peşinden kosmazsan döner sana başka taktiklerde vericem, şimdi birşeyler hazırlamam lazım , yazacam buraya ama. Onun g. otune çam ağacı sokacaz cikartamayacak bana guven
Tm senden mesj Bekliycm dur istek atiyorm oraya yaz
Yazdım üye aktif değil diyor
Kaldırmaz başkasını bulmuştur
Aynen
Yaşlar kaç
Benim 27 o 25
Oooo o sen den küçük mü yani
Hı hı.
Tuhaaaaffff
Niye olamazmi...
Yani olabilir de pek nadir bir durumdur
Bize dnek geldi işte... Saçma sapan işler...
Niye saçma sapan
boş ver... sonuç olrk engelldi bni bitti gitti.
Kandrdi bni yani.. ne hali varsa görsün
İnşallah aranız da o iş olmamıştır
Oldu veya olmadı
Konu o değil konu benim slklğm yıpranan kötü olan üzülen en çok ben oldum.
O belkide şu an başkasyls yazşyordur
boş ver üzme kendini o kaybetti öyle düşün
Sence bir gün geri kaldrp yazar mı.. ilk defa böyle uzun süreli engelde bıraktı beni.. 2 yldr tanşyoruz. Aynı yerde yaşıyoruz ailler tandk.
Hâlâ bunu diyorsan geçmiş olsun
İsterse ne olursa olsun akıllı ol ya kandırmış seni
Haklsn... peki.. önüme bakcm.
E yani inşallah
o mu engellemiş bide
O engelledi.. tartştk engelledi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
2 yıl az değil, canın acımasının sebebi de tam bu zaten 💔 Böyle durumlarda bazıları öfkeyle engelliyor ama genelde geri dönüş olsa bile ilişkideki güven kolay toparlanmıyor. Engeli kaldırsa bile, senin gerçekten böyle birini tekrar hayatına almak isteyip istemediğin çok önemli 🙏 Şu an kendine dönmen, duygunu yaşayıp yavaş yavaş toparlanman en sağlıklısı gibi duruyor 🌿