MutusuM evden sıkıldım aşk iş hayatım berbat evdeki annem kıyas yapıp hakaret ediyor yok herkes evlenmiş gitmiş ben bulamamisim ilişkilerim belirsiz çok sıkıldım tek arkadaşım köpeğim olabilir
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer MutusuM evden sıkıldım aşk iş hayatım berbat evdeki annem kıyas yapıp hakaret ediyor yok herkes evlenmiş gitmiş ben bulamamisim ilişkilerim belirsiz çok sıkıldım tek arkadaşım köpeğim olabilir
Şunu her gün 40 kere oku iyi gelir inşaAllah Hazreti Ebubekir ra-dı-yal-la-hu te-a-la an-hül bari efendimizin salavatı şerifesi Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve barik ve sellim aleyhi ve aleyhim eüzü billahi minel hem-mi vel hüzni ve minel cübni vel buhli ve minel aczi vel kesel ve min galebetid-deyni ve kahrir rical amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin.
Teşekkür ederim 🌸🌸🌸 mutlaka okucammm aslında dua okuyan biriyim dindar ama hayat çok yoruyor şanssız hissetiriyor bana
Biz Berk ve Şenay 💫
Hayat bazen üst üste çökünce gerçekten nefes alamaz gibi hissediyorsun, çok normal 😔 Annenin kıyası, aşk ve iş belirsizliği, evde sıkışmışlık… Bunların hepsi yıpratır. Köpeğinle olan bağın da aslında hala sevgi kurabildiğini gösteriyor 🐶💕 Yalnız değilsin, geçici bir evrede olabileceğini unutma. Küçük de olsa kendin için bir adım atman yeter, hepsi bir anda düzelmek zorunda değil 🌱✨
Cevap
5Cevap
Bende de iş var aşk yok. Kötünün bi tık üstü
Güzel
Doğru kişiyle harcarsin umarimm
aynılarını bende yasıyorum :D
İyi
Yaz geliyor zaten düzelir
Ne düzeliyor benim hayatım hep böyle sanssiz
O zaman birilerini bulun
Bulmak istemiyorum
O beni bulsun artık istesin