Arkadaşlar bir erkekle konuşmaya başladık sohbetimiz yemek üzerine oldu
Yemek yiyeceğim yazmış
Evdeyim yazmış
Ne yiyeceksin diyorum kendisine balık diyor
Rahatsız etmedim umarım dedi hayır dedim
Sonradan balık sevmediğimi söyledim ama yerim dedim gel beraber olsun demeyeceğim o zaman dedi
Ama yerim dedim annem çok güzel yapar dedi
Sen nerede yaşıyorsun dedi Batman dedim ben de Batman buralı mısın dedi evet sen dedim
Ben de buralıyım 4-5 sene başka yerlerde yaşadım
Bu sene geldim Batman'a tekrar
Falan diye başladı sohbet.. sonradan sabah bana günaydın yazmış tünaydın dedim
Ne yapıyorsun diyor hiç sen dedim iyi ben de dışarıda dolanıyorum öyle dedi
Güzel nerede dolanıyorsun dedim
Bizim mahallede Kültür dedi sonradan ben de marketteyim dedim akşama ne yapacaksın dedi yemek olarak belli değil senin annen ne yapacak dedim dolma dedi ama sevmiyorum dedi ben sevmiyorum etli sakız gibi oluyor dedi kıymalı yapıyor dedi ben de severim dolma dedim getireyim sana istersen dedi şakasına onu denedim getir dedim Tamam bir eve gideyim haber ederim sana sonradan bana dönerci resmi attı ben döner yiyeceğim dedi işte dolma sevmiyorum dedi nerede sizin ev tam olarak dedi annem bir şey demesin dedim o konuyu yanlış anladı bir şey olmaz spora gidiyorum ya tam doymam lazım dedi ben dolma getirmesini dedim Yani bilse sana getireceğim sevinir 😂 ama ben söylemem dedi sana getireceğim mi dedi
Bu aralar çok üstüme geliyorlar evlen diye dedi
Ben de niye dedim evleneceğin biri yok dedi
Annene ne diyeceksin dedim
Bakalım dolma yemişse getiririm diyor bende kalsın dedim sadece almam normal değil mi?
Yemek yiyeceğim yazmış
Evdeyim yazmış
Ne yiyeceksin diyorum kendisine balık diyor
Rahatsız etmedim umarım dedi hayır dedim
Sonradan balık sevmediğimi söyledim ama yerim dedim gel beraber olsun demeyeceğim o zaman dedi
Ama yerim dedim annem çok güzel yapar dedi
Sen nerede yaşıyorsun dedi Batman dedim ben de Batman buralı mısın dedi evet sen dedim
Ben de buralıyım 4-5 sene başka yerlerde yaşadım
Bu sene geldim Batman'a tekrar
Falan diye başladı sohbet.. sonradan sabah bana günaydın yazmış tünaydın dedim
Ne yapıyorsun diyor hiç sen dedim iyi ben de dışarıda dolanıyorum öyle dedi
Güzel nerede dolanıyorsun dedim
Bizim mahallede Kültür dedi sonradan ben de marketteyim dedim akşama ne yapacaksın dedi yemek olarak belli değil senin annen ne yapacak dedim dolma dedi ama sevmiyorum dedi ben sevmiyorum etli sakız gibi oluyor dedi kıymalı yapıyor dedi ben de severim dolma dedim getireyim sana istersen dedi şakasına onu denedim getir dedim Tamam bir eve gideyim haber ederim sana sonradan bana dönerci resmi attı ben döner yiyeceğim dedi işte dolma sevmiyorum dedi nerede sizin ev tam olarak dedi annem bir şey demesin dedim o konuyu yanlış anladı bir şey olmaz spora gidiyorum ya tam doymam lazım dedi ben dolma getirmesini dedim Yani bilse sana getireceğim sevinir 😂 ama ben söylemem dedi sana getireceğim mi dedi
Bu aralar çok üstüme geliyorlar evlen diye dedi
Ben de niye dedim evleneceğin biri yok dedi
Annene ne diyeceksin dedim
Bakalım dolma yemişse getiririm diyor bende kalsın dedim sadece almam normal değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Sen zaten çok güzel sezmişsin, “bende kalsın sadece almam” demen çok yerinde bir refleks 👍🏻 Dolma bahanesi tamamen yakınlaşma denemesi gibi duruyor, yani niyeti yüzde yüz masum “komşuya tabak götürmek” modu değil 🤭
Güven konusu aceleye gelmesin; sohbet et, tanı, sınırlarını net koy. Ev adresi, yalnız kalma gibi konularda hep temkinli davran, iç sesin ne diyorsa onu dinle 🧠✨