YGS'de iyi puan yapamayan insanların pek zeki olmadığını düşünüyorum?

YGS'de iyi puan yapamayan insan bence zeki olmadığını tescillemiş insandır. Çünkü YGS fazla bilgiye ihtiyaç duymadan, yalnızca sözel ve sayısal yetenekle yapılabilecek sorulardan oluşan bir sınavdır ve zekası yüksek olan biri kolayca bu sınavın hakkından gelebilir.

LYS'de düşük puan yapsanız anlarım, çünkü LYS alan soruları ağırlıklı, YGS'ye oranla daha çok bilgi içeren ve başarılı olmak için mutlaka çalışma gerektiren bir sınav, bu yüzden zeka ölçme özelliği daha az. Ama YGS'de nasıl düşük puan yapabiliyorsunuz?

Yanlış mı düşünüyorum sizce?

Not: ODTÜ Endüstri Mühendisliği'nde okuyorum, Daha hazırlık sınıfındayım. Geçen yıl YGS'de ve LYS'de iyi bir puan aldım.
Güncellemeler
+1 yıl
İçi boş beyinlerin, vasat zekaların, hiçbir işe yaramayan, niteliksiz, üretim fazlalığı insanların bir taraflarının bu kadar kalkık olduğu bir ortamda benim mütevazı olmamı beklerseniz, daha çok beklersiniz ;)
Güncellemeler
+1 yıl
Bu ülke, zeki insanların zekalarını küçümseyen vasat çoğunluklar yüzünden gelişemiyor.

Not 2: Okumayı 3.5 yaşında söktüm, üstelik ailemin hiçbir özel çabası olmadan :)
YGS'de iyi puan yapamayan insanların pek zeki olmadığını düşünüyorum?