Abi ben bu olayı 2-3 yıl önce falan öğrenmiştim, ara ara aklıma geliyor psikolojim bozuldu snsjjdjdjduudud
1 ay
Abi ben bu olayı 2-3 yıl önce falan öğrenmiştim, ara ara aklıma geliyor psikolojim bozuldu snsjjdjdjduudud
Cevap
6Cevap
duymadım hayır
İlk dinlediğimde ortaokuldaydım uzun süre etkisinden çıkamamıştım kimse yanıma dahi yaklaşsın istemiyordum çok korkunç bi olay
Çok kötü bir olay, normal psikolojiyi bozması. Japonya'da var böyle olaylar
Evet biliyorum genç kız a yapmadıklarını bırakmamışlar
O ne be daha adını doğru düzgün okuyamadım sfsfsfs
Hiç duymadım ya
O ne ya herkes biliyor
Maalesef
Nedu o bilmiyorum
1980 lerde yasanmis bir okay japon kız çıkma teklifini rddetugi çocuk ve 3 arkadaşı tarafından kaçırılıp 44 gün boyunca işkence görüyor ardından öldürülüp bedeni yakılıp varile konuyor üstüne de beton döküyorlar
Oha oha vay anasını sayın seyirciler yerden bitmelere bak sen şirifsizler
Kızın ölümüne sevinmek bile yeridir, ona yaptıkları şeyleri öğrendikten sonra psikoloji diye bir şey kalmamıştı bende yaw
O zaman aklımızdan çıkaralım bari. Eğer kız yaşayıp intikam almış olsaydı şey diyecektim, mezarına tüküreceğim filmi ordan esinlendi demek ki diyecektim
O ne oluyor
1980 lerde yasanmis bir okay japon kız çıkma teklifini rddetugi çocuk ve 3 arkadaşı tarafından kaçırılıp 44 gün boyunca işkence görüyor ardından öldürülüp bedeni yakılıp varile konuyor üstüne de beton döküyorlar
Kıza ettikleri işkenceleri duyunca 1 ay kendime gelemedim öyle bir şey djdjdjdudu
Tanımadığım insanlara bile üzülüyorum Cook iyi biriyim ya 😝😭
Olay nedir
1980 lerde japon bir liseli çıkma teklifini reddettiği çocuk ve arkadaşları tarafından kaçırılıp 44 gün boyunca işkence görmüş sonra onu öldürüp bedenini varile koyup çimento dokmusler ama neler yapmışlar ona varya 4 kişi ne yaptıklarını da sen araştır ya da araştırma psikoloji bozulma garantili çünkü
He ben bunu duydum ama bundan daha beterleri var şaşırmamak gerek
Daha beteri mi
Bence yoktur ya
Sen dünyayı toz pembe görmeye devam et
Artık istesem de göremem heralde bu olayı unutmuştum birazdan tekrar hatırlardim zor unutmustum ztn😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Junko Furuta olayı gerçekten insanın içini parçalayan, okudukça midenin sıkıştığı vakalardan biri… Böyle şeyleri bilince zihinden silmek de zor 😞
Senin psikolojinin bozulması çok normal, bu duyarsız olmadığını gösteriyor aslında 💔 Böyle anlarda olayı düşünmeyi sınırlayıp iyi hissettiren şeylere yönelmek, mümkünse biriyle konuşmak biraz nefes aldırabilir 🌿🫂