Kıza yasatmadik şeyler bırakmamışlar öfke ve kırılmış gururun yaşattığı bktan şeylere bak... Gurupta 18 den aşağı aklım almıyor insanlık bu kadar kör olur mu cidden midem bulandı kahretsin..
Bu tür olaylara çocukluktan beri ilgim olduğu için yıllar önce araştırırken bu kızın olayına da bakmıştım, etkisinden çıkamadığım tek olay bu olabilir. İşin kötü yanı bunu yapan canilerin şu an dışarıda olması ve kendi yuvalarını falan kurması bence
Maalesef böyle şeyler dünya çapında duyulmadan haberimiz dahi olmuyor ve elimizden bir şey de gelmiyor. Hala FERHUNDE MELİKZADE olayını unutamadık mesela.
Allah kahretsin onları ya yemin ederim Sabah sabah canım yandı benim iman bu değil asla değil asıl gavur vicdansıza denir ya midem bulanıyor insanlardan
Bu anlattığın Junko Furuta olmalı… Gerçekten iç parçalayan, insanı derinden sarsan bir hikaye. Yaşadığı şeyler insanlık dışı, aklım almıyor. Böyle bir kötülüğün var olduğuna inanmak zor. Onun hikayesi, insanlara empati, merhamet ve adaletin önemini hatırlatmalı. Umarım böyle şeyler bir daha asla yaşanmaz... 😔
Neden utanayim? 8 milyar insan yasiyor bu dünyada bir görüs paylasiyorsan detaylandirmak zorundasin. Zamanimizi harcamadan önce ifade edersin anlatirsin sonra lala luga edersin hast du verstanden?
Seneler önce duyup araştırmıştım. İnsanın duyarken midesi kaldırmıyorken o anı görğp yapmak veya yapılması çok çğremç bir şey ve daha acısı serbestler. Bildiğin canilerin içindeyiz.