hikayeyi çok uzun olduğu için word dosyası olarak paylaştım. yukarıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
gerçekten kanım dondu siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? daha önce duymuş muydunuz?
üstelik bu adamlar şu an serbestler. sözün bittiği yerdeyiz cidden
Junko Furuta cinayetini daha önce duymuş muydunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gerçekten ilk defa duydum en korktuğum şeylerden biridir saçma sapan birilerinin eline düşüp bunlara maruz kalmak bu kadar merhamet yoksunu varlıkların olması beni çok korkutuyor. Aralarından birini reddetmiş diye yazıyordu ama zaten bu mahluklar bu kıza olmasa bakasına yine yapardı. Okurken bile canım yandı nasıl dayanabilmiş o kadar gün çok üzüldüm. Allah kimseye yaşatmasın buna sebep olanlar da her gün kat kat ağırını yaşasa keşke. Gerçekten kanım dondu.
zaten izlediğim bununla ilgili başka bir videoda bu kızı yani junkoyu kaçırdıktan 20 gün sonra artık yüzü gözü tanınmayacak hale geldiği için başka bir kız bulup ona da tecavüz etmişler ama onu serbest bırakmışlar. ve ilk başta junkonun katilleri bulunamamış. bu sonradan tecavüz edilen kız ailesiyle birlikte gidip polise şikayet etmişler. bu 4 arkadaş şikayet üzerine yakalanınca junko olayı yüzünden yakalandıklarını sanıp polise her şeyi anlatmışlar. o zaman anlaşılmış katillerin bunlar olduğu. en kötüsü de ne biliyor musun hala hayattalar özgürler ve bazıları evlenmiş bile içim acıyor gerçekten yazık ya
bir de şöyle bir şey var eve her giren kıza tecavüz ve işkence istediği her şeyi yapıyormuş buna tanıdığı okul arkadaşları da dahil. bu okul arkadaşlarından biri nasıl insafa geldiyse kendini kötü hissedip ailesine anlatmış olanları gidip polise şikayet etmişler. polis eve gitmiş ama o en başta reddedilen çocuğun ailesi bu eve hiç öyle biri gelmedi görmedik falan diye yalan söylemişler. poliste geri dönmüş. evi aramamış bile. o gün eğer geri dönmeselerdi evi arasalardı belki hayatına eskisi gibi devam edemezdi ama 30 gün daha o işkencelere katlanmak zorunda kalmazdı. ne denilir ki
evet dışarı da olduklarını okumuştum da evlenenler olması inanılmaz gerçekten çünkü 16 yaş da yaptıklarını hafifletip çocukluk denecek bir yaş değil. Sadece kızın vücudu bu kadar işkenceye nasıl dayanmış inanamadım kurtulamasa da keşke ölümü hemen olsaymış ve çok çekmeseymiş diye ummak gelir elimden o da olmamış zavallıya.
kesinlikle bu işkencelerin akıl alır yanı yok. o kızın hiçbir suçu yok. ve mahkeme bu şerefsizlerin adını saklamak istemiş üstelik şaka gibi ya inanabiliyor musun? kızın fotoğrafı yüzü ailesi her şeyi açıkken mağdur olan oyken. bir de o adileri korumaya kalkmışlar. caniliğin yaşı olmaz. bunlar zaten bırak çocuğu insan bile olamazlar. ve yaşları asla suçlarını hafifletmemeliydi bu basit bir suç değil. direkt idam edilmeliydiler.
Yani idam etmek bence onları kurtarmak olurdu çünkü hayatı boyunca içeri de acı çekebilirlerdi bir hücre de ama çıkmışlar dışarı yine de onlara biri bunların bedelini ödetir sandım o da olmamış resmen bir şey olmamış gibi aralarına almışlar ki başlarına hiç iş gelmemiş gerçekten her tarafı inanılmaz şeylerle dolu bir olaymış.
bu haberi okumuştum. insanın tüylerini diken diken yapıyor. onun için kızlar özellikle siz uyanık olun ve yanınızda mutlaka biber gazı , muşta, kelebek, silah vs taşıyın. yeltenen olursa Zıcın agızlarına
Bunlara hayvan demek hayvanlara hakaret oluyor. Hayır demiş sadece.400den fazla tecavüz edilmiş kıza. bu kadar canilik olmaz. insanlık için utanç kaynağı. onlar bir iblis. İnşallah yaptıklarının cezasını çekerler