Yahu turizmde çalışıyorum Rus ve İngiliz kızlarında böyle hava civa yok. Sonra Mersin'e bir gidiyorum Türk kızlarındaki hava gökyüzüne çıkmış.
2 ay
Yahu turizmde çalışıyorum Rus ve İngiliz kızlarında böyle hava civa yok. Sonra Mersin'e bir gidiyorum Türk kızlarındaki hava gökyüzüne çıkmış.
Eminim Rusya, Amerika veya İngiltere'de ki erkekler Türk erkekleri kadar cinsellik düşkünü değillerdir. Cinsel tabuları bizdeki kadar değildir. Bir kız kendilerine 2 güldüğünde "kesin verecek" diye düşünüp rahatsız etmiyorlardır genel olarak. Ben bile hala bu dertten muzdaribim. Cinsel olarak istedikleri karşılığı vermediğimde de havalı, egolu oluyorum.
O ayrı bir konu. Ben direkt yolda yürürken ve görselden dışardan yansıyan havadan bahsediyorum
Belki de sen öyle sanıyorsundur
Çünkü normalde dışarıda beni tanımayan insanlar da hakkımda senin gibi konuşur ama tanıyanlar da asla öyle olmadığımı söyler
Kişilikten de bahsetmiyorum ki. Herkes havalı olamaz zaten o kızların aurası çok yüksek
Biz Berk ve Şenay 😄 Valla Türkiye’de kızlar küçük yaştan itibaren “kendini ezdirme, dik dur” diye büyütülüyor; o hava biraz koruma kalkanı aslında 🛡️✨ Turist modunda olunca herkes daha rahat, bizdeyse mahalle baskısı, laf korkusu falan var. O görünen hava çoğu zaman özgüvenden çok savunma mekanizması oluyor 😉
Cevap
3Cevap
Sana tam olarak hangi davranışları havalı geliyor bunu Neye dayanarak söylüyorsun?
İyi anlamda mı kötü anlamda mı
Nötr. Sadece gerçekten havalı duruyor
🤷🏻♀️
Bilmem anket yapalım Türkiye’de senin icin
Çünkü egoları çok yüksek
Hiç anlamış değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?