Okuldaki (ünv) kızlar yani sınıfımdakiler çok havalı selam bile vermiyorlar tamam güzeller ama o bedenin içinde İNSAN yok.Selam veriyorsun tık yok oralı bile olmuyor kimisi. Buda insanı ister istemez ben değersiz birimiyim diye düşündürmeye başlıyor. Sınıfımıza zenci ve annesi ukraynalı babası Türk olan bir kız geldi (zenci diye ayrım yapmıyorum rengi o. Diğerini de yabancı sanıyordum muhabbet edene kadar) çok insancıllar herkesle tanışma çabası içindeydiler taki sınıfdaki gıcık kaptığım o kızlar onları tersleyene kadar. Nedir bu kızların derdi anlamadım. Heryerde böyleler otobüse binmesi için öncelik tanıyorum daha bir kere bile teşekkür ederim kelimesini duymadım
Cevabın nedir?
+1 yılÖyle olan var olmayan var arkadaşım herkes bir değil... İyilik yaptığında da karşılık bekleme, merak etme iyilik hanene, o teşekkür etmese de yaptığın iyilik yazılır, hele ki teşekkür etmeyeceklerini bildiğin halde halaa aynı iyiliği yapmaya devam ediyorsan ve cevap gelmeyeceğini bildiğin halde hala selamn veriyorsan bütün bunlar, teşekkür karşılığı aldığın iyiliklerden daha büyüktür çünkü içine kibir karışma ihtimali ortadan kalkar. Temiz bir iyiliktir. Eğer hayata böyle baksaydın bu kızların havası senin umrunda bile olmazdı, sen yine kendin ol, onların teşekkürü de eksik kalsın... Ayrıca Türk kızları işte biraz nazlı, kendisini ağırdan satan insanlar yabancı kızlarla Türk kızlarını karşılaştırmaktan artık vazgeçin...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTürk kızları büyürken kompleksleri de onlarla beraber büyür. % 90 dan fazlası böyledir. Yabancı kızlardaki endam ,boy pos,kültür güzellik onlarda olsaydı ne olurdu bilemiyorum. Değersiz değilsin, öyle düşünme, malesef bulunduğun toplumun bireyi olma kurallarından türk kızlarına biçilen kalıp bu, Tabii ki öyle olmayanları da var, çok az ama var,kusura bakmayın ama öylelerini beğenmeyen, nerede bir şey olmadığı halde burnu kaf dağından öte ,mütevazilik, nezaket,incelik,zerafet,asalet, insanlıktan yoksun ama suratı bir karış boya, saçları platin sarısı olanlar var türk erkekleri orada, işte pastanın bu kısmı da türk toplumunun bireyi olma kurallarından türk erkeğine biçilen pay.
71 Yorumla- +1 yıl
bi kız olarak bunu kabul etmen güzel bi olay. vallaha şanssızız abi hele ki istanbulda. yabancı kız arkadaşlarımla ne zaman görüşsem ist te neden bu akdar çok erkek var diyorlar:)
+1 yıldostum malesef çoğuları öyle. bu vereceğım cevaba kimse alınmasın ama bence gerçek. erkek milleti onların peşinden koştuğu sürece onlar kendilerini herzaman çok değerliymiş gibi hissedecekler ve o sayede 'nede olsa benim için sırada bisürü erkek bekliyor' triplerine girecekler. birgün ben kankamla bi restorana girdik ve orda 2 tane acayp havalı kız oturuyodu. kankamla ben onlara hiç aldırış etmedik ve yarım saat sonra felan onlar bizi kesmeye başladı. yani kendilerini bize belli etmek istedi. demekki onları yokmuş gibi saymak en güzel cevapdır onlara :)
51 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
İletişim kurmaya çalışma derim. Havalı yahut güzel jestlere karşılık vermeyen, teşekkür dahi etmeyen insanlarla iletişim kurmaya çalışma, bunun için moralini de hiç bozma. Yerdeki taşa yol vermek, duvara merhaba demek gibi bir şey bu. Kibar olmak maalesef herkeste bulunan bir özellik değil, senin bunları düşünüp dertleniyor olman 'keşke onlar da selam verse' demen senin iyi niyetinin göstergesidir. Herkes senin gibi olamaz dostum, iyi bir insan olmak için güzellikten çok daha fazlası gerekir.
Moral bozmak yok!10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
42Cevap
Türk kızlarına öğretilen bir şey var ki oda fındık kadar olan şeylerinin dünyada ki en değerli şey olduğudur. aslında 300 gr olan o fındık kadar şey tüm dünyalarını kaplar sanki paylaşsalar karşı tarafa dünyayı bağışlarlar. bu duygu ve bu düşünce bu kızları o kadar havaya sokar ki dünya da fındığa sahip tek insan oymuş gibi havalı gezer. ama o kadar da değil. aslında alternatifi vardır. sol elim zavallı elim...
50 YorumlaHavalı olmakla alakası yok aslında,aslında bence havalıda olmalılar ! Türkler ! Ve fiziken ve ruhen çok olgunlar ! ve Hiç birşeylerinden ödün vermiyorlar ! Aslında durum şöyle 25 yaşına kadar kadınların çoğu hormonlarından dolayı ve hayattaki amaçlarından dolayı tam karakterleri oturmaz.Eser geçerler bir gün yüzüne güler sonra sinirlenirler.Ama 25+ sonra erkeklerinde çok önüne geçerler zaten o saatten sonra sana ilgi duymaya başlarlar :) Türk gelenekleride ön planda 25 yaşına kadar pek söz hakkına sahip olmadıkları için erkeklerden korkarlar.Bu durum çok normal Havalı olmalılar ama Türk erkeklerine havalı olmalarına ayrı bir durum o tartışılır :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılturk kızları cırkın oldukları ıcın( ıstısnalar haric) kompleksliler. bakın ruslara dunyanın en guzel hatunları ordan cıkıyor ama o kadar mutevazı o kadar anlayıslı o kadar alcak gönüllüler k i... bizim turk kızlarının ıcınde seytan var.
102 Yorumla- +1 yıl
+11111111111111111111111111111111111
+1 yılÖyle güzel diye diye g*tlerini havalandiriyosunuz,sonra neymiş selam vermiyorlar
133 Yorumla- +1 yıl
Ne yapabilirimki sanki ben güzelsiniz diyorum insan biraz mütevazi olur
- +1 yıl
haklısın sen de
+1 yılben özel unıverstedeyım yanlış anlamayın baska bırsey ıçın söylemıyorum . hani bazı insanlar özel üni.dekileri havalı bulyor yada itici diyor ama bu senın bahsettıdıgın bızım okulda yok aslında bazı ınsanlar kendılerını kanıtlama çabası içine giriyorlar bunun özel okulla yada baska bır seyle alakası yok demek ıstedıgım ınsanın kendını yetiştibilmiş olması önemlı olan bu . senın kast ettiğin kişileri kız diye sınırlandırma bence okumuş ama adam olamamış cahil etrafımızda fazlasıyla bız zaten üniversitede hayatın başlangıcını göruruz . yaşamımız boyunca bu tür insanlarla karşılaşmıcak mıyız ? tabi ki iş hayatımızda belki de daima yanımız da olucaklar bu yüzden bunu çok ta dert etmememiz gerek .
12 Yorumla- +1 yıl
çok abartmışsın sen olayı :) kendi açından haklısın ama ülkedeki gerçeği hafife alıp herkesi kendin gibi görüyorsun veyahut hayatında çok fazla öyle insan yok. ben çok fazla özel üni gezdim hepsi öyle değil hepsi içinde konuşmamıştım zaten :) ama devlette okuyupta özelde okuyan arasında baya fark var :) he devlette itü boğaz içi gibi ünilerdekilerde havalı olabiliyor. ama senin bu dediğim şeyi bu kadar abartman tuhaf :)
- +1 yıl
bir seyı abartmadım tufah bır sey de göremıyorum hayatta olan olgular bunlar . ne acıdan fark var devlet de okuyanlar ile özelde okuyanarla ?
okulumuzda da çok fazla böyleleri var . Herkes onlara selam verirken ben onları takmayınca senin biyerlerin kalkmış havalanmışsın diyolar. Bu yüzden okulda kimsenin gelmediği kuytu bir köşede kitap okuyorum. Ve banana otobüste verdiğim yerler için tek bir teşekkür ettiklerini duymadım. Sorunları ne anlamıyorum :(
20 Yorumla
+1 yılarkadaşım birincisi bizim memlekette abaza olduğu sürece bir poh bekleme ayrıca sivilceli insan abaza değildir ya bir sunu anlayın bizim memleketin erkekleri bir karıyı beceriyo onu aldatıyo sonra başka karı bulmaya çalışıyo bizim memleketten bişey bekleme oku derim namuslu erkek var yok değil ama namuslu erkek her zman dışlanır. Net. Namuslu. kızda. Benim hayalimde namuslu bir kızla evlenmek ama illa bir orospuyla evlenicem. Net. Care yabancılarla evlen. lanet olsun bu dünya evrene knks hadi ordan et takma kafaya
00 YorumlaBazı kızlarda güzelim havaları diğer insanları aşşağılarayak ulaşılması zor kız tipi katıyor.Bunun farkındalar elindeki zarları onlara göre atıcaksın mesela hiç bir kıza bakma onlar sana bakar ve fazla konuşma cool takılmanda fayda var eğer bunları yaparsan kızlar seninle konuşmak için can atıcaklar çünki sen bu tavırlarla ulaşılması zor biri olucaksın çok rahat olucaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek olsam kız tribi çekeceğime osbir çekerdim bro. haklısınız.
151 Yorumlanedir bu iyilik bu güzellik sendeki? görmüşsün işte kaltak bunlar, hala ne iyiliği yapıyosun, hakedene yap yapacaksan. selma verme, ders için bile sana bişey söyleyecek olsa karşılık verme. otobüs sırasında bırak yol vermeyi, senin önünde bile olsa sen öne geç. böylesine bu mübah. bizim abaza erkekler kadırmış işte bunların götünü, böyle böyle inecek işte.
01 Yorumla
+1 yılTürk kızları diyerek genelleme bence bu insanların o itici egosuyla alakalı bir durum.bazı insanlar kendilerini değerli bulmadıkları için farklı yollara basvurarak öne cıkma cabası icine giriyorlar.senin yapman gereken onlarla muhattap olmamak , eğer böyle yaparsan daha mutlu olursun diye düsünüyorum cünkü bende öyle yapıyorum :)
10 Yorumla
+1 yılKıskanmışlar kızları kahpeler tırnağı olamazlar o kızların. Bence o sonradan gelen kızlarla arkadaşlık yap destek ol tabi kötü düşünme. Bir de şöyle bak olaya onların dış güzelliği de yalan olucak okul bittikten sonra o havaları söner senin bir eksiğin yok onlardan onlar ilgilenmiyorsa sen hiç ilgilenme takma kafaya
00 Yorumlaonlara yapılacak en iyi şey oyle olmayan kızlarla süper ortam yapmak olur :) bak bizim sınıfta da vardı ben 1 deyken, ben o tip havalı kızların ortamına girmiştim ama tiksinmiştim sonra gittim daha insancıllarla süper ortam yaptım kızlı erkekli uzaktan bakıp imrenirlerdi :D havasını almıştım hepsinin benim yanımdan başı eğik geçerlerdi :D zaten onlara dikkat et 3. 4. sınıf gibi dışlanacaklar.
00 Yorumlabak kardeşim bu durum bizim kızların genelinde var çalışma hayatına girene kadar kendilerini bi halt sanırlar çalışma hayatına girince söner biraz...ha burada hata sende de olabilir öyle yavşayarak yaklaşırsan yüzüne dahi bakmazlar...dik durmayı bilmelisin ağzzın iyi laf yapmalı sohbetin iyi olmalı...sonra bakarsın yine hava yapıyorlarsa bir süre değer ver havalansınlar sonra bir anda ilgiyi kes yere çakılsınlar akılları başlarına gelsin...ah gençlik :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Sınıfın cool kizlar havasina girmisler sanirim onlar. Yani onlarla konusma cabbasina girdikce onlar seni değersiz duygusuna sokarlar. Birak sende takma onlari.
30 YorumlaKesinlikle çok haklısın. Ben de kocaeli üniverstesindeyim kızlar çok anormal derecede havalı 10 tane kızdan sadece biriyle konuşabiliyorsun, kızlarda acayip anormal bir hava var, çoğu kıza selam bile veremiyorsun. Ben kimyada okuyorum. Üniverstede 3. senem ve kızların havasına sinir oluyorum. Bir selam veriyon, suratını asıyor. Kızlar böyle aynen.
01 Yorumlatürk kızları havalı olmasının nedenleri:
1-abazalar çok yüz veriyor kızın telefonu feysi sokakta gezerken iltifatları hiç durmuyor
2-türbanlı bir ailede yetişiyor kız bakımlı ve açıksa kapanma baskısına inat yaşıyor dövme yaptırıyor inatlaşıyor
3-tv de sürekli yalnız kadın özgür kadın feminist zehirler enjekte ediliyor hayattaki en sevdiği kişi olan erkeklerden nefret ediyor evlenmiyor şımarıyor
4-kız babaları kızlarına çok düşkün ne isterse yapıyor alıyor paraysa para telefonsa telefon00 Yorumlaonları takma ve yoklarmış gibi davran.Sıcakkanlı,mütevazi olanlara selamını ver muhabbetini et.Bak gör zamanla o tipler gelip seninle konuşmaya çalışacaklardır.O yaptıkları tamamen aşağılık kompleksindendir.Böylesine yaranmaya çalışmayacaksın.s ile başlayan kötü bişey yapacaksın ki değer göresin.Ha şu da var çoğu türk kızı o slklar gibi değildir o yüzden iyilerle takıl boş ver onları o tipler 3üncü sınıfa gelmeden hurda motor haline gelirler genelde :)
00 YorumlaTamam her Türk kızı harika değil ama yermeyin o da sizden
Belki de onlar da sana pısırık diyordur
Ortamı temiz tutmak için herkese selam vermemek lazım
Üniversitede parana göre değil tavır ve hareketlerine göre statü kazanırsın ben buna inanırım18 Yorumla- +1 yıl
İstediklerini desinler umrumda değil
- +1 yıl
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok
- +1 yıl
Ben aslında doğmamalıymışım 9 ay 27 günde doğmuşum sezaryanla .1 saat daha geç kalsalar ölecekmişim anneme doğum sancısı gelmemişte. Kısaca doğmakla hata ettik
- +1 yıl
Ne eksik?
14-17 yaş grubu kızlar havalı olabilir nedeni östrojenin fazlalığı gayet normal
18 ve üstü ise havalı değil sadece tavır koyuyolar netice de bayan o da normal
Hepimiz İnsanız dıştan görünen değil içindeki önemli10 YorumlaAldırma sen onlara, arkalarında görünmeden kese kağıdı patlat veya kantinde felan cam bardağı düşür, o havalı şeylerin korkmuş hallerini gör ve at kahkahanı.
00 Yorumla
+1 yılmelez ve ukraynalı kız gelmiş sen hala türk kızına otobüse yol verdim teşekkür peşindesin :))
11 Yorumla- +1 yıl
:))
kafasız olduklarından öyleler... Allah iyi insanlarla karşılaştırsın derim hep.. erkeklerde de var bu.. biraz yakışıklı olsun burunları havada olur..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabi bütün suç bizim suratına tükürmediğin kızları sex için götlerini kaldırıyorlar sonra beceremeyince inecek hava limanı bile yapmıyorlar hani adamsan haddini bildirirsin bence :D genele konustum yani sorana değil bunuda belirtiyim :D
10 Yorumla
+1 yılÇünkü Türk erkekleri çok abaza.Kılzarı yatağa atabilmek için söylemedikleri yalan kalmıyor.Çirkin bir kızı elde edebilmek için, kıza olmadık iltifatlar edip, haketmediği gibi davranınca, kızımız da haliyle şımarıyor.
10 YorumlaBizzat tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
3.üniversitemde okuyorum üniversiteden üniversiteye değişiyor emin ol.
Geçen seneki üniversitemde senin dediğin gibiydi şimdi kaçacak delik arıyorum yine gelip buluyorlar :))00 Yorumlalütfen bütün türk kızları olarak genelleme yapma çok sevecen ve çok cana yakın kızlarda var
26 Yorumla- +1 yıl
Hepsinin aynı olmadığını birisi bana çok güzel gösteriyor:)
- +1 yıl
Hiç denk gelmedi
- +1 yıl
Bana denk geldi:)
- +1 yıl
var evet yüzde 3
aman ne takılıyosun her şeye kendini niye değersiz hissedicekmişin ki mezun olurken de en çok onlar ağlar :)
10 Yorumla
+1 yılsana ole gelmıs yada sn hep havalılara rastlamıssın bana gore de erkekler havalı ya da bana ole gelmıs ya da hep havalılar raslamıs...
00 Yorumla
+1 yılDinsizin hakkından imansız gelir. Göster bakim şu kızları bana sen 3<
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak söylemiyorum ama bu bir gerçek. Sorun erkeklerden kaynaklanıyor. Bu kadar abaza varken en çirkin kızın bile uvzunun tavan yapması kaçınılmazdır dostum.
10 Yorumlaartistlikleri kabalıklarından değil türk kızı olmaktan geliyor bence gurur duy hiç bir kıza benzemiyor türk kızları :)
03 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle
+1 yılOkula beyaz BMW ile git bi de takım giy bak o zaman hepsi nasıl kucağına atlamak için yarışıyor \m/
12 Yorumla- +1 yıl
Tam görgüsüz olurun artık
- +1 yıl
Öyle saça böyle tarak birader (:
+1 yılOtobüste kızlara yer ve öncelik vermem kesinlikle + samimi olmadığım ve tanımadığım kızada selam vermem yüzüne bakmam
00 YorumlaNe selam versiyorsun et parçlarına sende boşver , kadınalar sadece çukur delik gibi görürsen kimseyi havalı görmezsin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Ben olsam, onlar yokmuş gibi davranırdım. Kim be onlar benim keyfimi kaçıracaklar?
30 Yorumlayanlış yapıyon dostum öyle tiplere hiç selam bile vermeyecen yokmuşlar gibi davranacan ben öyle yapıyorum şahsen :)
10 Yorumla
+1 yılolacak tabi kız okul kazanmış,kazanamayanlardan farkı olsun biraz.bekle zamanla insanlaşırlar o zaman arkadaşlık kurarsın
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı. o kızları o hale getiren sizlersiniz kardeşim yer verme selam verme umursama
10 Yorumla"Ya ben seni çok havalı zannediyordum ama aslında çok tatlı, çok iyi bir kızmışsın" cümlesine maruz kalanlar derneği.
00 YorumlaMerak etme ünivden mezun olur olmaz koca arama yarışına gırcekler ozaman sana 199 kişşden selam gelırr
00 Yorumla
+1 yılbizimkilerde olan kukuyu
diğer kızlarda yok sanıyorlar aga bütün mesele bu .10 Yorumlahava basan var demekki
tipsiz her kıza çıkma teklif eden gerzeklerden01 Yorumla- +1 yıl
Havasını almak lazım o zmn
sana verilen selamı al gördüğün yerdede selamını ver Allah ın selamı sen üstüne düşeni yap on ların havası birdün iner
00 Yorumla
+1 yıldevamlı okulundaki kızlardan yakınıyosun ya sende bi sorun var yada onlar problemli arkadaşlar
00 YorumlaBence hepsini toplayıp yakacaksın havalarına gaz çıkartasım geliyor onları gördükçe
00 Yorumlaaynen güzel tespit
sallıycan 2 tanesini taksimde :D
sonra ayaklarını denk alırlar :)))00 Yorumlabiz turk erkekleri yuzunden tabiki... gereginden fazla tamponlarını kaldırdıgımız için
00 Yorumlao tip kızları alıp sabaha kadar kamçılıyacan banamısın demezler :D
00 Yorumla
+1 yıl5 yıldız verdim sana:)
20 Yorumla
+1 yılne alaka herkes sıcakkanlı olmak zorunda değil.siz havalı görüyosanız onu bilemem
24 Yorumla- +1 yıl
Tamam sıcakkanlı olmak zorunda değil ama insan olsunlar biraz
- +1 yıl
ii onlara söyle bunu
- +1 yıl
farkettim:D
özel ünide mi okuyorsun :)
06 Yorumla- +1 yıl
Hayır kocaeli
- +1 yıl
normalde böyleyse özelleri düşüün :) bizim okulda da vardı bende Dumlupınar'da okudum bir sene kadar. hiç öyle bir kız olmadım. hoş zaten makyaj yapmam moda takılmam saçımı tararım kot bot mont çıkarım =D sen onlara aldırma onların çoğu evlenilecek kız değil eğlenilecek kız zaten ;) :)
- +1 yıl
:) tamamda herkes onlarla takılıyo.Hiç sevgilim olmadı olsun diyede bir çabam yok ama en azından marmariste bir bara giderken yanımda bir kız olsun içeri afedersin ama damsız almıyorlar
- +1 yıl
:)) çok düşüncelisin
+1 yılöyle olmayanlarda var onlarla takıl
10 Yorumlakarakter bozukluğundan başka bir açıklaması yok
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgozel olduklari icindir herhalde :):)
11 YorumlaYırttık, en azından trip atma mevzusu değil.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin suçu hemde tümüyle
00 Yorumlaçünkü havalı havalı havuç kafalııı
00 Yorumla
+1 yılkendini neden değersiz hissediyosun boşver gitsin
00 Yorumlabi vurdun bin ah işittin yeminle beaaa
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi