Ülkemizin Somali'de sondaj gemisi göndermesi ile bu fare hortlayıp tehdit etmiş ve 1 milyar dolar artı ülkenin en güzel kadınını istemişti beyefendi 😂😂 Silmiş yazdıklarını 😂
Fareye rakı içirmişler demiş ki aslanı getirin buraya lan 😂😂
Uganda savunma kuvvetler komutanı geri adım atmış ?
Allah iyiliğini versin sarı papatya bende gülmüştüm birde bu adam İtalya başkanı meloniye 100 bin büyük baş hayvan başlık vermeyi kabul edip evlenme teklifi etmiş 😂😂😂
Bak işte o kadar kafa gidik halbuki aynaya baksa asla istemez büyük baş hayvan dahada bize üstüne para verir paça dudak yaa kıçının bku duruyor ama bize kafa tutuyorlar 😂 🤭
Biz Berk ve Şenay 😄 Bu tip açıklamalar zaten diplomatik değil, daha çok sarhoş kahramanlık nutku gibi geliyor insana 😂 Sonra da “hesabım çalındı, yanlış anlaşıldım” klasiği… Dünyada herkes Twitter kabadayısı oldu, gerçek hayatta ise imza, protokol, geri vites 🤭 Bizce en komiği de, bunu ciddiye alıp gerçekten pazarlık var sananlar 😅
Yok bu s%lağa eğer israil tamam deseydi bu mal zaten dindar yobaz yapardı yani en azından yapmaya çalışırdı kafası gidik bunun ilkel manyağın teki israil buna sg aq deyince bu geri aldı
Türkiye somaliye sondaj gemisini gönderdiği an hortladı somaliyle düşmanlar zaten İsrail'in işine gelmiyor Türkiye'nin petrol bulmasını tabiki bir iti havlaticaktı..
İşte havaya bir taş attı belki gelip bir kuş çarpar diye o taş geri kendi kafasına düşmüş olmalı ki aklı başına geri gelmiş. Türklerden üç şey istenmez kadın para toprak
Yüzlerce yıldır batı sömürgesinde yaşıyorlar oraya ses edemezler çünkü başları gider. Adamlar çikolatanın ham maddesini üretiyorlar ama çikolatanın tadını bilmiyorlar. Bunlar hiç bir şekilde batıya ses edemez. Olan gariban halka oluyor sefalet içinde yaşıyorlar. Onların bir planı varsa Allah'ın da bir planı vardır
İpi İsrail'in elinde Somaliye sondaj gemisi gönderdi Türkiye anlaşma yapıldı denizde petrol araması icin Somali ile Uganda düşmanlar İsrail'de bunu ortaya attı Protestan hiristiyanlar bunlar İsrail'in boku bile bunlara kutsal geliyor..
En İyi Cevaplar