Başından beri Mansur ya da Ekrem aday olsun dedi taban dinlemedi, %1 oy'a sahip olmayan partilere 27 vekil verdi ve yine kaybetti. Tam 12 kez hem de ve istifa yok. Ben artık bu adamın Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın adamı olduğunu düşünüyorum :)
Muhalefet lideri neden istifa etmiyor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Siyaset cocuk oyuncağı değil. İmamoğlu olsa şu an hapisteydi mansur yavaş olsa kürtlerden oy alamazdı şu an bu yüzdeyi bile göremezdik açıkca ortada olan şeyleri görmüyosunuz. Sokak röportajlarında herifler allah cocugumdan alsın erdoğana versin diyolar böyle bi halka ne imamoğlusu yavaşı allah aşkına peygamber gelse oy vermezler. Ortada bi suçlu varsa bu sekilde birlik olamayan muhalefettir kılıçdaroğlu değil. akpliler körü körüne bağlı adam naparsa yapsın tapıyolar. Doğru bi şey değil tabi ki koyun gibi körü körüne tapacak değiliz bi adama ama aday oldu dönüşü yok en azından kazanana kadar full destek olmamız lazım bu yapılmadıgı için kaybediyoruz. Yok aday beğenmedim yok küstüm diye oy vermiyolar iyice oyuncağa cevirdiniz
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ve niye istifa etsin belli bi görev süresi var. Bi daha başkan adayı olmasın dersen anlarım da istifa edip partiyi gt gibi ortada mı bıraksın. Siyasetten anlamıyosanız konuşmayı da bırakın asıl en büyük akpli sizin gibiler
Sen okudugunu anlamıyo musun? Her şeyin bi usulü var bi daha aday olmasın desen anlarım derim görev sürecinde niye istifa ediyo o zaman kaybeden herkes istifa etsin kaybeden partiler kapansın nasıl bi zihniyet bu. Sen daha ülkendeki halkı tanımıyosun erdoğana tapıyolar onun karşısında kazanacak adam yok şu an. bu kılıçdaroğlunun başarısızlığı değil. Ayrıca her seçimi kaybetmiyo istanbulu ankarayı kazanan babam mıydı. Her seçim mv artıran ekstra il alan babam mıydı. Kazanmak sadece iktidara geçmez değil. Gerçekten anlamıyosanız konuşmayın siyaset falan. akpli adaylar istanbulu ankaratı kaybedince de konuşsanıza istifa et diye