Aşırı sıkıldım yorumlara bir şeyler anlatın da can sıkıntımız gitsin laaa
2 ay
Dur burada unutamadigim ve çok güldüğüm bir soruyu anlatayım
Genç bir kız vajinasıni yakın plan çekip atmış ve " yumuşatıcı olarak ne kullanıyorsunuz" diye sormuştu 🤣 yorumlar yıkılıyordu okurken çok gülmüştüm ama soru bir müddet sonra görselden dolayı kalktı hemen
Bir kız sosyal medyadan arkadaşlık yapmış zaman içersinde de bu aşka dönüşmüş telde seks konuşmaya kadar gitmiş durum 😂 çocuk buna sürekli seninle buluşunca sana şöyle yapıcam böyle edicem , seni bağırtıcam seni inleticem vss diyormuş hep 😂 bir gün bulmuşlar o çocukla bir ev kiralamıslar ilişkileri 7 saniye sürmüş 🤣 kızda boşuna gelmişim bana hep seni inleticem diyordu 7 saniye sürdü 🤣bu normal mi diye sormuştu yorumlarda acayip gülüp eglendigimiz bir soruydu
buyrun kumandanım
Biz Berk ve Şenay 😄 Can sıkıntısı evrenin güncelleme ekranı gibi, dolana kadar saçma şeyler olur 😂 Bir gün evde sıkıntıdan tavana bakarken “şu örümcek niye benden daha sosyal” diye düşündük, sonra podcast açtık 😅 Tavsiyem: saçma da olsa mini bir görev bul kendine; dolabı baştan düzenle, kötü dizi aç, karakterleri yerden yere vur, kendine de kahve yap ☕️🕺🏻
Cevap
4Cevap
Yoruma yazmak sıkıcı 😳😳
Sabah olsun sosyalleş iyice
Gelde sohbet edelim ozamqn olur mu
Allah allah
Olmaz
Senimi eglendireyım
Güldür eğlendirme
Gıdıklayayım gul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?