Çok uzun yazmışsın üşenmedin mi aman boşver vb şeyler yazacaklar lütfen yazmasın sadece tavsiye istiyorum?

İlk kez kuaförümü değiştirdim kuaförde tam merdivenlerden yukarı çıkıyordum bi çocuk vardı hoşgeldin dedi içeri geçtim sonra baktı ben orda duruyorum kalabalıktı beni beklettiler biraz ben de telefonda konuşuyordum telefonda konuşurken sürekli bakıyordu hiç gözünü de ayrılmadı sonra yanıma geldi sizin ne olacak dedi kesim dedim tamam sizi ben alayım dedi tm dedim saçımı yıkadı sonra kesime aldı sana ombre çok yakışır dedi düşünmüyorum dedim doğallıktan yanasın dedi evet dedim sonra yaşımı sordu ona hiç geri sorular sormuyorum ama sonra ben kaç yaşındayım dedi tahmin et dedi 23 falan dedim oda 22 dedi güzel tahmin dedi sonra nerelisin, nerde oturuyorsun falan sorular sordu adımı da sordu ben de ona hiç sormadım Sonra bu kesimden sonra buraya gelirsin artık dedi bakarız dedim bakılsın o zaman dedi sonra hangi burçsun dedi başak dedim ben de başak dedi titiz misin dedi değilim dedim dağınık mısın dedi değilim dedim her şeyde titiz değilim dedim sonra kuaförden çıkarken de bakıyordu arkamdan saçımı az kestirmiştim 1 hafta sonra kuzenimle gittm yine geldim isteBugün kuzenime geldim saçımızı yaptırmaya gittik kuaför kapısından içeri girdik hemen kapının solunda o çocuk var beni gördü sürekli baktı zaten beni hiç pas vermedim kuzenimin tırnakları yapılıyordu yanında bekledim hemen arkamızda o çocuk saç yapıyor aynadan sürekli bakıyordu önümden geçiyor falan sonra masanın bir ucuna ben oturdum diğer ucuna kuzenim oturdu kuzenimin oturduğu yerin yanındaki yerde de o çocuk vardı aynadan sürekli bakıyor sürekli gülüyor yanımdaki çekmeceden geliyor makas alıyor bir şey alıyor böyle insan şoka girerden donup kalır ya aynadan bakarken donup kalıyor çocuk kaynağı çıkartırken bir şey kullanıyorlar ya parmağını da sıkıştırdı salak neyse arada kuzenime uzanıp bakmaya çalışıyorum nasıl oluyor saçı diye çocukta önüne geçiyor görmemi engelliyor sonra da bana gülüyor neyse sonra kapıdan çıkarken bakayım dedim arkama hala bakıyordu çocuk hesabı gizli değildi 2-3 fotoğrafını beğendim istek atmış tabi ben 3 saat sonra gördüm baktı kabul etmiyor diyip geri çekmiş sanırım bu sefer ben takip ettim gt yapmadı 1 gün bekledim yapar diye yapmadı ben de çıktım takipten oturduğum yerin adı biomda yazıyor adımı da biliyor pp den de tanımıştır zaten ilgilenmediğimi mi düşünüp isteği geri çekmiştir? Ben takip ettiğimde de gt neden yapmamış olabilir? şimdi tekrar fotoğrafını beğensem takip isteği atar mı acaba şu an takip etmiyorum onu birkaç ay sonra tekrar illaki gidicem bu sefer de utanırım kendimi fazla ısrarcı göstermek istemiyorum
Çok uzun yazmışsın üşenmedin mi aman boşver vb şeyler yazacaklar lütfen yazmasın sadece tavsiye istiyorum?