Kafayı yiyorum onları gördükçe sürekli manipülatif hareketler tam öldürmelik Allah affetsin:)
2 ay
Cevap
0Cevap
"Tam öldürmelik." dediğine göre psikolojin bozuk beybi 😏.
Neden Her insan öldüren psikolojisi bozuk mu oluyor?
Sen bi pembe dünya modundan çık sonra laf atarsın
Aklına ilk öldürmek geliyorsa normal bir psikoloji değil.
Ben atamın izinden gidiyorum deliyi haini as gitsin
Vatana ve insanlıga bana zarar veren bir insanin yaşama hakkı yoktur
Atatürkle alakası olmayan konuya Atatürk'ü karıştırmak biraz manipülasyon 🤪. Psikolojik hastalıklar çeşit çeşittir, iyileşme ihtimali de vardır, başa çıkma ihtimali de. Bütün hastaları aynı kefeye koyup vatana ve insanlığa zarar veriyor diyerek damgalaman hoş değil. Bu insanların hepsi psikopat değil, bilmediğin hastalıklarla ilgili hüküm verip yaşama haklarını elinden almandan doğru değil. Bir kaç psikopatın haberini görüyorsun diye, psikolojiyle ilgili bilgili olmuyorsun.
Çok fazla felsefe yapıyorsun hayat çok basit
Bu kadar alındıgına göre sende var biraz bozukluk
Pskolojik karakteristik bozukluklar sonsuza kadar gider psikoloji okuyorum ben
Ve ayrıca orada yapılam bir betimleme öldürmek kelımesi bi nevi ironi belki anlarsın diye devam ettirdim çaktırmadan ama maalesef:)
Basit hayat dediğin çeşit çeşit psikolojik hastalıkları olan insanları psikopatlar ile aynı kefeye koyup öldürülmesini istemek. Vay be, cidden basitmiş. İşte bu yüzden sosyal medya insanları kolayca yönetiyor, büyük kitle nereye giderse oraya gidiyorsunuz. Biraz düşünün, dünyayı tanıyın. Yapay zekâlarla da oyalanmayın.
He ironi 🤪.
İnsanlar yüzünden psikoloji bozuluyo
Bende delı oldum artık hdjshd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Senin psikolojisi bozuk dediğin insanların çoğu aslında acı çekiyor, ama bu haklı çıkarmaz tabii, manipülasyon sinir bozucu 😒 Yine de “öldürmelik” kafası seni de yoruyor, orada frene basmak iyi olur 😅 Mesafeni koy, sınırını çiz, ama içinden de olsa bu kadar nefretle beslenme, en çok seni yer bitir 🙃💆♂️