Her halde çekiyorum anlamadım iyi bir iletişim pek olmuyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
düzgün kalmamıştır.
Ama umut her zaman
Sanırım o kişinin kendi psikolojisiyle ilgili
Herkes de bir sorun vardır ama o kadar da değildir bence
Nasip mi değil bilmiyorum ki bana da aynisi oluyor
Bilmiyorum ama bu durum üzücü yani artık o kadar çok ki herkesi öyle görmeye çekinmeye başladım çünkü sohbeti kesmek istediğin de bir sürü sorun çıkartıyorlar erkek ya da kadın fark etmiyor
Kimse isteyerek kendi psikolojisini bozmaz ya yaşadığı durumlardan ya da baskalari tarafından etkilenir insan psikolojisi Sadece kötü bir psikolojiden kurtulmaya çalışmayan insan kendini etkiliyor demektir bazı insanlar ruhen sorununun olduğunu kabul etmez onlar en beteri
Doğru aslında onlarda çıkış yolu arıyorlar ama bazen bu yaparken aşırı derecede sahiplenme duygusu oluşuyor yani bir günlük tanışmada bile artık seni hapsediyor
Benimde psikolojim iyi değil ama kimseye zararim dokunmiyor içim de yaşıyorum yansitmamaya çalışıyorum içimde kıyamet kopsada bazısı yansıtıyor etrafındaki insanların da psikolojisini etkiliyor bana yansıtanlar denk geldi malesefki
Bilinçli olman çok iyi bende zamanın da bunun için ilaç kullandım ama zarar vermek o kişiyi hayatın merkezine koymak ileri derecede kötü
Senin bahsettigin sanki psikojisi kotu olan insanlar değilde seni takıntı haline getiren senden gidemeyen insanlar gibi sanki onlardan bahsediyorsun yazdiklarinda
Çoğu kişi bir etkinlik bir üretme her hangi bir şey yapmıyor buda olumsuz etkiliyor mesela bugün ben iş çıkışı sinemaya gidicem tek de olsam bu durumdan mutlu olmak gerek
Evet o tür kişiler de var normal toplum da öyle özellikle pandemiden sonra bu baya fazlalaştı
Senin bildiğin psikolojik bir rahatsızlığın var mi halen
Hayır şu an yok lise zamanın da ani sinir patlaması vardı ama bu uzun zaman önceydi
Peki senin var mı
Tek olmak belli bir zamandan sonra nsani üzen bir şey insan her şeyi tek yapmaktan yoruluyor insanın etrafında birileri olmalı ve tercih ettiği zamanlarda kendiyle kalabilmeli tüm zamanlarda kendi ile olması insanın psikolojisini bozuyor sürekli sorunlarina odaklanıyor kendiyle ilgili her şeyi çok fazla düşünüyor
Benim var son yıllarda iyice arttı tanimlayamadigim ruhen beni kötü hissetiren hisler de yaşıyorum bildiğim de var çok düşünme endişe kaygı panik gibi belki çok daha fazla depresyon geci4digim zamanlarda oluyor içim de yasiyorum bu daha zor
Evet ama çevrende seni anlayan birisi olmayınca bu daha kötü bence çünkü bu sefer senin beğendiğin giydiğin zevk aldığın seçtiğin şeyleri küçük boş ve gereksiz görüyor buda durumu daha kötü yapıyor
Sanırım sen de derdini ya da sana güzel gelen şeyleri paylaştığın seni anlayan pek az insan var
Hiç yok
Bu çok kötü dediğin gibi insan paylaşmak ister ama seni anlamadıktan sonra seni yargıladıktan sonra o kişi yük değilde nedir
Zaten beni anlayamayan da yok gibidir insanlar olsa ne ki seni anlamayacaklarini bildiğin insanların arasindaysan bir derdini sikntini paylasamiyorsan zaten onlarda yokmuş gibi oluyor
Benim çevrem de çok kişi var ama bana göre yok
Bir kişi bile yeterli insana anlayan Kendim haricinde birinin beni anlayabilecegine olan inancimi yitirdim
Sanırım bende öyle bu yüzden tek hareket etmeye alışıyor gibiyim
😔😔😔😔😔
Üzülme ve vazgeçme asıl o zaman yanlız kalırısın
Hemen hemen aynı yaştayız seni çok iyi anlıyorum
Üzülmemek ve vazgecmemek için geç artık
Neden öyle düşünüyorsun
Yasadiklarim öyle düşünmeme sebep oldu çabaladım olmadi
Anlatırsan dinlerim sanırım bunun için zamanım çok
Ne iş yapiyorsun
Ben doğalgaz teknikeriyim özel bir şirkette çizim yapıyorum
Peki sen ne iş yapıyorsun hangi şehirde yaşıyorsun
Calismiyorum ben o sebepten de sorun yaşıyorum ruhen kötü bir durum
Bir mesleğin var mı daha önce ne iş yapıyordun
Güzellik uzm. ama calismadim bu işte
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bu meslekte bence kısa sürede iş bulacağına inanıyorum
Tecrübem yok o yüzden bulamıyorum
Bu durum zaten bana çok saçma geliyor birisini işe almadan nasıl tecrübe kazanacak
Ömrüm hayatım boyunca tecrübe edinemeyecegim demk oluyor bu da zaten
Korkma bu işi yapmak zorunda değilsin başka işler bakıyorsundur
Bakıyorum ama bulamiyrm olanlarda geri dönüş yapmıyor
Biraz daha sabır lazım biliyorum karşına mutlaka çıkacaktır
Inşallah 🤲🏻
Her zaman fırtına olmaz biliyorum insanın yüreğini daralıyor
Ruhum beynim kalbim çok bunaldim
Böyle durumlarda ben hep ayetler okurum biraz ferahlarım
Bende okuyorm dua ediyorum ama bazı şeylerin içinden çıkamıyorum
Belki de doğru zaman gelmedi
Kimin düzgün ki?
Bana da öyle geliyor işte