Psikolojimi Bir Türlü Düzeltemiyorum?

Yaklaşık 3 aydır depresyon sebebiyle antidepresan kullanıyorum doktor bu ay 50 ye yükseltti büyük ihtimalle de diğer ay 100 e yukselticez dedi. Benim bu durumum aslında baya uzun zamandır sürüyor. Aşk hayatım berbat aşık olduğum kişi beni terkedip başkasıyla sevgili oldu. Aile durumum kötü annemle ve abimle görüşmüyorum babamlarda kalıyorum 2+1 evde 7 kişi evde her saniye sinir krizi geciriyorum. Arkadaşlarımla fena değilim ama hepsi yüzeysel geliyor hiçbirinin bana gerçekten değer verdiğine inanmıyorum. Ve çok yorgun hissediyorum kendimi okul ve dershane yüzünden 11. sinifim her sabah 6 da kalkıyorum hiç tatil günüm yok akşam 6 ya bazen 8 e kadar dışarıdayım eve geliyorum banyo yap ders çalış ustune düşüncelerden uyumam 12 yi buluyo gunde en fazla 5 6 saat uyuyorum. Her şeyden biktim psikolojim gitgide daha kötüye gidiyor sürekli birilerine patliyorum kavga ediyorum okulda dershanede babamı sürekli aradıklarında adam artık sasirmiyo bile yine mi bi vukuat deyip geciyo sadece. Var mı bana bi tavsiyeniz?
Psikolojimi Bir Türlü Düzeltemiyorum?