Hayallerde imkânsızdan bahsetmiyorum gerçekten reelde sadece el sıkışmaktan öteye gidemeyen biz öyle imkânsızdık ki anlatamam :((
Sonra ona benzeyenler karşıma çıkınca deliye döndüm ama yok yok yeri dolmuyor dolmadı:/
Hayallerde imkânsızdan bahsetmiyorum gerçekten reelde sadece el sıkışmaktan öteye gidemeyen biz öyle imkânsızdık ki anlatamam :((
Sonra ona benzeyenler karşıma çıkınca deliye döndüm ama yok yok yeri dolmuyor dolmadı:/
Bende sevip kavusamadim ayrılmak zorunda kaldık, belki onunla evli olsam ona beslediğim aşk bitmiş olacaktı kim bilir... yadanmamisliklar hep bir ihtimal ve biz ona tutunuyoruz belkide kaçış gibi görüyoruz. Çok sevip evlenip ne yuvalar yıkıldı böyle düşün ve geçmişe değil önüne odaklan derim. Her neyse yaşandı ve geride kaldı demek lazım belki de
Sizi çok daha derinden incitebilecek durumlardan korudunuz. Eğer onu/onu hala seviyorsanız, bu duyguyu şefkatle koruyun, ancak siz de o birlikteliğe hazır değildiniz. Kader müdahale eder, ancak doğru araçlara sahip değilsek, bazen potansiyel zararı sınırlamak için insanları ayırırız. Bence çok fazla zorlu sınavdan geçerdiniz.
Biz Berk ve Şenay 💫
İmkansız aşklar biraz da kalbin hafızasına kazınmış “keşke”ler gibi oluyor 🤍 Allah’ın özelce yasakladığı bir sınavdan çok, hayatta herkesin payına düşen bir eksiklik hissi gibi düşünebilirsin.
Ona benzeyenleri görünce delirmen çok normal; aslında onu değil, onda yaşadığın duyguyu arıyorsun. Zamanla yeri birebir dolmaz ama acısı yumuşar, merak etme 🕊️
Cevap
6Cevap
Pufff haramı cazip göstermeye çalışan varlıklar çoğaldı. Hata ve günah olur ama bununla övünmez ya da cazip göstermezsin
Eşine sor ya da evlendiğinde eşinle yaşayacak kişiye
Eninde sonunda olacak, böylesi konularda kesinlikle hayır diyenlerin kuytu köşelerde ağladığına çok şahit oldum
Ulaşılmazlarımın ulaşılabilir olduğuna kendimi hiç inandırmadım
öyle aşık olmuştum ama şimdi yüzünü bile hatırlamıyorum.
Zaman en güzel ilaç
Bianda geçmesini bekleme bu grip gibi bir şey değil
Rabbin sana ol derse olurdu nasip etseydi olurdu ya senin için en güzelini hazırlıyordur ya zamanla olacaktır ya da en hayırlısı olmamasıdır
Her zaman :)
Sanırım sen imkansız aşklar için yaratılmışsın
Hayır değil
Kim bu adam
Takip eder misin bi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?