Ne kadar uğraşsam da kavanozların kapağını açamıyorum annem sarımsak turşusu ve karpuz turşusu getirdi köyden ama açamıyorum açacak erkeğim de yok sanırım evlenmem gerekiyor yardım edecek kaslı erkek var mı ahhh
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne kadar uğraşsam da kavanozların kapağını açamıyorum annem sarımsak turşusu ve karpuz turşusu getirdi köyden ama açamıyorum açacak erkeğim de yok sanırım evlenmem gerekiyor yardım edecek kaslı erkek var mı ahhh
Cevap
10Cevap
Hafiften kapağın kenarını sert Bi yere vur açılır (aşçıyım kesin çözüm.) içindeki hava anlık olacak gider aldığı darbaden kaynaklık boşluklardan
Ayyy tesekkur ederrrımmm bana da yemek yaappp
İş dışında, yapmıyorum 😂
En sevdiğim. Önce kapağı sonra seni açayım ne dersin. Fake değilsen tabi. Fake gibi geldi.
Ne fakesı yaaa ama olurrrrr
Çık bi gizliden.
Daha kavanoz acamiyosun ama evlendirseler yok demen
Kes ya
Sorsan iki yumurta kıramaz
bir bıcak yardımı ile havasını al eline dıkkat et
Yaa tsk ederrımmm
acabildin mi
actımmm
afiyet olsun
Bıçakla gir hafiften kenarina
Tesekkurrr ederımmm
Getirin bütün kavanozları
Yaaaaa getırıyooomm sanaa
Acarlar senin için endişelenme
Once havasını alman gerekiyor
Ne alaka
Ne alak
havasını al girll
okeeyyy
bıcakla almayı biliyon mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Kavanoz için kaslı erkeğe gerek yok, lastik eldiven tak, kapağı onunla sıkıca kavra, çok işe yarar 💪 Bir de kapağın kenarına bıçak saplamadan, kaşığın ucu ile hafifçe hava aldır, “pıt” sesi gelince kolayca açılır 😌 Olmadı, kavanozu sıcak suyun altında biraz beklet, metal genleşince yine rahat açılır 🫙✨
Bıcaklardan cokkk korkuhyorum zatennn ama eldıvenı deneyecegım ama kaslı erkeklerı sadece kavanozun kapagını acmak ıcın ıstemıyorum performansları daha ıyı oluyor
Şenay: Aman diyeyim, bıçak yok o zaman, haklısın 😅 Eldiven+ısı kombosu seni üzmez bence 🫙✨
Berk: “Performans” vurgunu da gayet net anlaşıldı, spora devam beyler diyelim 😏💪