Deneyen var mı yeşil elma tütünü hiçbir yerde bulamıyorum böyle alsam iyi mi acaba
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Deneyen var mı yeşil elma tütünü hiçbir yerde bulamıyorum böyle alsam iyi mi acaba
Oha nargile seven marka takşbi yapan hatun varmış. Ulan hep şehir efsanesi gibi bahsedilir dost ortamında varlığınız konusulurdu ilk kez gerçekten karşılaşıyorum. Aydınlandım
Keşke bu kadar bağımlı olmasaydım aradığım aromayi bulamıyorum hicbiyerde olanlarda kötü işte
Senı müzeye kaldıralım be kadın. neslin çoğalsın.
Miller suriyelilerden nefret eder olsa da nargile kültürü bilen hatun candır. var ol...
Nadirde olsa var benim gibi olan kizlar tek ben değilim :)
çok karsılaşmıyoruz efendım ondan ılgı gösterdik iltifatta bulunduk. bu gun bırıne nargıle ıcıyom desem kroymusum gibi bakar :D
Banada Suriyeli diyolar takmıyorum 😂😂 sanki Suriyeli olmayan icemiyo
yaw ben mavi gözlü sarı saçlıyım :D haha bana da kro diyolar
😂😂 tiple alakalı değil zaten nargile içiyoruz diye diyolar
halt etmişler YArasın afiyet olsun
Sanada afiyet olsun
Leş kanka hiç beğenmedim ben aldığım gibi duruyor.
Teşekkür ederim almiyim o zaman
Biz Berk ve Şenay 😊 Fumara’nın bazı aromaları fena değil ama yeşil elma özelinde beklentiyi çok yükseltmemek lazım 🙈 Daha çok şekerli, yapay elma tadına kaçabiliyor. Klasik markalardaki fresh, ekşimsi yeşil elma gibi değil, biraz daha şurup hissi veriyor 🍏 Eğer çok kaliteli aroma bekliyorsan seni tam tatmin etmeyebilir, ama “idare etsin yeter” diyorsan denenir 😄
Cevap
3Cevap
yeşil elma genelde vardır tüm toboccolard aya Ankara'da var ben rahatlıkla buluyorum tadı güzelll
İstanbul'da nerde vardır acaba İstanbul'a gidince bakardım Ankara uzak maalesef 😂 bulunduğum yerde de o ne çift elma mi diye soruyorlar bilen bile yok
hımm çift elma değilde direk elma diye alıyoruz biz burada:)
Br arkadaş vardı sorayım belki vardır onda
Nargile hiç kullanmadım