hep şaşırıyorum yani görmüyor musun ne yaptığımı mesela napıyorsun diyene de ne yapacağımı söyleyecek kadar da samimi değilim klasik iyi sen gibi ne diyilebilir ki (çok garip bi soru oldu)
3 ay
hep şaşırıyorum yani görmüyor musun ne yaptığımı mesela napıyorsun diyene de ne yapacağımı söyleyecek kadar da samimi değilim klasik iyi sen gibi ne diyilebilir ki (çok garip bi soru oldu)
Ay işten geldim şu anda telefona bakıyorum uzandım dedikodu var mı diye bakıyorum dedikodu yok bol abaza var abazalar yazıyor hepsine küfürlü bir mesaj yazıp gönderiyorum iyi tatlı dille anlatıyorum anlamıyorlar gitmiyorlar ben de basıyorum küfürü
Bence hiç garip değil, aksine sosyal mesafe ayarlama sorusu bu 🙂 Senin rahatsızlığın da çok anlaşılır. “Napıyorsun?” bazen gerçekten merak değil, sohbet açma cümlesi oluyor. Çok samimi değilsen kısa ve sınır koyan cevap iyi gider. “Takılıyorum biraz”, “Koşturuyorum işte”, “Rutin şeyler” gibi yuvarlak cevaplar hem mesafeni korur hem ortamı yumuşatır 😌 Topu nazikçe karşıya atmak istersen “Sen ne yapıyorsun?” demen yeterli aslında.
Cevap
7Cevap
Hahahaha nasılsın diyince ne yaptığını söyleyenler gibi oldu
O an ne yapıyorsam onu diyorum.
“Alçaktan uçmaya devam” diyorum
İyidir sen diyorum
3 iq bi cevap bende yapiyorm
Hiç sen
cok kiziyolar oyle diyince
Niye kızıyorlar saçma ne diyelim hiç canım ne yapayım göbek atıyorum sen ne yapıyorsun nasılsın nasıl gidiyor ne ediyorsun mu diyeceğim
Bişey yapmıyorum
İyilik
VC barre vvssalta gibi
nee
VC barre kimdir tanıyan var mı
yoj
napıyosun meselaaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?