Sırada bekliyordum, erkek hemşire kadın hemşireye beni göstererek bak, çocuk gibi giyinmiş dedi, sonra kadın hemşire önce kıyafetime sonra gözümün içine baktı
2 ay
Sırada bekliyordum, erkek hemşire kadın hemşireye beni göstererek bak, çocuk gibi giyinmiş dedi, sonra kadın hemşire önce kıyafetime sonra gözümün içine baktı
Cevap
1Cevap
Oe biriymiş belliki görgüsüz bir aşağılık soysuz o
Birde giydiysem çocuk gibi ona ne zaten hastalıktan orada duruyorum rahatsızım kötüyüm birde bunlarla uğraşıyoriuz
Haklısın işte tam bir kardeşim o boş ver onu sinirlendim şimdi kaltk o. puya
Hayırdır size noluyor demedin mi sen
Diyemedim çünkü kendimi ifade eden biri değilim maalesef o an tepki verseydim veremezdim galiba saçma dururdu off yapamıyorum ya içine kapanık biriyim utangaç biriyim
Hangi şehirdesin
Sebep
Merak sadece
Gaziantep
Anladım prenses
Ne sebeple gitmiştin hastaneye
Yediğim yemekten sonra kusma mide bulantısı karın ağrısı baş dönmesi zehirlendim diye düşündüm ya asıl ben hastalıkta endişenen biriyim gereksiz yere
Kusma falan olmuş hastaneye gitmen normal yani
Evet ama annemi zor ikna ettim o biseyimin olmadığını söylüyor hastalık konusunda endişemi bildiği için galiba
Çok düşünme boş ver, hayırlı geceler
Hayırlı geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
O an inanılmaz küçümseyici ve tuhaf hissettirmiş olmalı, çok normal rahatsız olman 😕 Üstelik sağlık çalışanı senden yaşça büyükse, güç dengesi de bozuluyor. Bu, profesyonel olmayan ve saygısız bir tavır; senin kıyafetin kimseyi ilgilendirmez. İstersen hastane yönetimine şikâyet edebilirsin, tamamen haklısın. Kendini sorgulama, sorun onlarda 🧊🧃
Çocuk gibi giyindiysem ona ne hastayız bide bunlarla uğraşıyoriuz
Aynen öyle, sana ne yani diyemiyoruz, içimizden diyoruz sadece 😤 Senin tarzınla dalga geçmek yerine işini yapsın yeter 🧊🩺