Kapalı annenin kızı nasıl oluyor da bu denli açık saçık giyiniyor? Sizce aralarında sorun oluyor müdür?

Kısaca şöyle anlatayım.
Üniversite döneminde kiralık ev bulmuştum ve acilen taşınmam gerekiyordu ben de bu nedenle okula yakın yerden ev tuttum. Ama ev sahibiyla aynı apartmanda kalıyorduk. Çünkü 3-4 katlı apartman onlara aitti.
Neyse ben bir gün gece kötü olmuştum sonunda dayanamadım arkadaşım sorup duruyordu zaten hastaneye götürdü beni gece iki gibi. Ev sahibi adamın karısı da bununla ilgili laf etmiş. Bana adam söyledi böyle böyle diye. Neyse zaten o günden sonra o evden aşırı soğudum ve başka ev bakmaya başladım. Ister hastalık olsun ister başka bişey ben sonuçta 18 yaş üzeri bireydim. Kimse gecenin ikisinde neden evden çıktım diye hesap soramaz heleki ev sahibi.
Neyse uzun lafın kısası bu kadın da kapalı. Ama kızı o dönemler lisede okuyordu ama aşırı açık saçık giyiniyordu. Şimdi yeni fotolarına baktım bayağı büyümüş ve genç kız olmuş ve de giyim tarzı çok seksi, yakışıyor da zaten. Ama anlamadığım konu şu; annesi öyle kapalı dindar biriyse nasıl oluyor da kızı öyle açık saçık giyiniyor?
Kapalı annenin kızı nasıl oluyor da bu denli açık saçık giyiniyor? Sizce aralarında sorun oluyor müdür?