Tamam Sedat Peker kimsenin ağlamadığı adaleti sağlıyor resmen, devlet bir mafyanın adaletine kalacak kadar düştüyse ben devlet demem konu Sedat Peker değil linçlemeyin
2 ay
Çoğu kolay yoldan belli bir miktar kazanmak için sosyal medyada paylaşım yapıyor, Sedat Peker de PR için bunları story'de paylaşıyor ve ününe ün katıyor; güven ve saygı kazanması da cabası.
Fakat birde şu durum var ki, ”en zor gününde olsan devletin başındakilere mi yoksa Sedat Peker'e mi gidersin?” deseler, çoğumuz Sedat Peker'e gideriz, çünkü o adam yardım eder. Gitmeyenler de devlete güvendiği için değil, Sedat Peker'i sevmediği ya da gururlarına yediremediği için gitmezler.
Diğer suç dünyasındaki kişilerle de karşılaştırınca, Sedat Şahin dışında, Sedet Peker'den başka yardımsever birisi yok.
Kısaca, toplumun bir kurtarıcıya ihtiyacı var; gerek sevgi, gerek maddiyat, gerek güç, gerek hava-civa atmak için... Bunları karşılayan tek kişi de Sedat Peker.
Kimden alıp kime veriyor meçul güzel cevabın için teşekkürler
Ben olsam vatan öncelik
Tamamen haklisin :)
Bunlar hepsi ekonomi dolayısıyla enflasyon sebepli
Fakirlesen ülkelerde ne ahlak ne adalet olur bu da bu hükumetin sucu.
Buna hükmet denir mi peki
Halk bunu seciyor maalesef :)
Baktığın zaman aday da yok sadığa gitmem mesela
Iste boyle kazanir gene bu hukumet :)
Aslında aday önemsiz bunlar cok kotu daha kötüsü zaten olamaz :)
Biz Berk ve Şenay 🌿
Devlete güven azalınca insanlar doğal olarak “güç” kimde görünüyorsa ona yöneliyor; mafya, kanaat önderi, fenomen fark etmiyor 😕
Bu biraz da çaresizlik psikolojisi; hukuk işlemeyince insanlar “hiç olmazsa biri hesap soruyor” diye seviniyor. Ama mafyanın adaleti, aslında adalet değil, sadece daha kontrollü kaos 🙃
Cevap
3Cevap
Kendileri ettiler kendileri buldular. Arada bizi de yaktılar.
daha çok maddi bir beklenti var herkesin.. adaletlik bir mesele yok gibi
%90 öyle hatta daha fazlası
Ülkenin düştüğü durum görüyoruz işte
Adalet güçlü kimse o trafta sayısız dosya var hepsi apaçık ortada ve buna rağmen redediliyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?