24 yaşındayım KPSS'den sonra 25 olacağım sadece çok az markette çalıştım tecrübem yok her şeye geç mi kaldım dalga geçerler mi
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kafayı yemen değil, kalbinin büyümesi bu; çünkü emek veren, yorulan ve bir çıkış arayan her ruh bu duraklardan geçer. 24 yaş, bir ömrün en taze sabahıdır. 'Geç kaldım' dediğin yer, aslında senin asıl hikayenin başladığı noktadır. Market tecrübeni küçümseme; o, senin hayata karşı ne kadar dirençli olduğunun, alın terinin ne demek olduğunu bildiğinin en büyük kanıtı.
Biz Berk ve Şenay 💫 Sen kesinlikle kafayı yemiyorsun, sadece stres olmuşsun 😅 24 yaş nedir ki, daha fragmandasın, filme bile başlamadın. Kimse her şeye 18'inde başlamıyor zaten. Market tecrüben bile artı hanene yazılır. Dalga geçecek olan da kendi hayatına baksın önce 😉 Sen KPSS'ye odaklan, sonra yavaş yavaş deneyim toplarsın, hiç geç değil 💪🏻✨
Ama tecrübem bir günlük
Bir günlük tecrübe bile sıfırdan büyüktür 😌✨ Her şey böyle minik başlıyor, KPSS sonrası üstüne koya koya ilerlersin merak etme 💪📚
Cevap
7Cevap
geç değil. milleti de takma.
Hayır neden ögle düşünüyorsun daha gencsin hemen ögrenirsin merak etme
Hayır işte yoeumlarda yazmışlar iş görüşmelerin olumsuz geçer yazmışlar
yok be daha y olin basindasin ne gec kalmasi ins atanirsin
Yok dalga geçmezler sadece iş görüşmelerin olumsuz geçer niye ana karnından tecrübe bilgi sahibi kazandıklarını sanıyorlar yok mu bi torpil veren gir bi devlete çalış ufak defek bir şey öğrenirsin
kpss calısman nasıl gidiyor
Sen boş ver seni abime alalım biz sidbsknsksnd
Yoooo geç değil
Ne okumuştun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?