İçim İçimi Yiyor?

Arkadaşlar merhaba bundan yaklaşık 6 7 sene önce bir arkadaşımla arkadaşlarının evine gittik neyse birşeyler içtik sonra arkadaşımla arkadaşı odayı gittiler birlikte olmuşlar sonra bende alkolluyum biraz kendimden geçtim sonra o arkadaş benlede odaya geçti ben tepki veremiyorum ama neden bilemiyorum da birden pantolonumun fermuarini açtı cinsel organimla oynamaya başladı bende heycanlandim kalbim çok hızlı atmaya başladı sonra arkadaşı kalbin çok hızlı atıyor çok heycanlandim dedi geri oturma odasına geçtik sonra bir kaç arkadaşları daha geldi ben yalandan sohbet etmeye başladım benim arkadaşım gelenlerle devamlı odaya gidiyor oysa bu ortamda herkes gaymis sonra ben arkadaşıma mesaj attım beni ara acil evden çıkmam lazım kafamda güzel yalandan arkadaşla konuştuk arkadaşım duş alıyordu ben direk evden kaçtım herşeyi hatırlıyorum ama şimdi içim içimi yiyor acaba bana bir şey yaptılarmi diye öyle bir şey olsa kesin hatirlardim zaten çünkü olayları tamamen hatırlıyorum bu konuda ne yapmam lazım arkadaşımla konuştum defalarca öyle bir şey yapmazlar öyle insanlar değil onlar falan dedi hatta çocuklarında vardı üstünde yeminlerde etti ama içimde hep kuşku şüphe diyorum Cinci bir hocayami gitsem cinler geçmişi görüyor diye nasıl kurtulacak bu dusunceden için içimi yiyor

İçim İçimi Yiyor?